Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibliotekara

Jak utrzymujecie porządek w swoich ubraniach? jakieś metody?

Polecane posty

Gość bibliotekara

Ja mam ten problem że często jakiejś bluzki nie mogę znaleźć i dość szybko robi się i tak bałagan:O układanie kolorami nic nie daje. Moja szafa wygląda tak, że na górze ma niewielką półkę a reszta to dno szafy i miejsca na wieszaki. Gdzie trzymacie bieliznę? też w szfie?

Gość bibliotekara
jak zapanować nad tym chaosem ubraniowym?

Gość lalalum!
obcesowo powiem - sprzątamy! ;) a serio - kup sobie przezroczyste pudła na bieliznę np i na inne pierdy, u mnie działa :)

Gość nebelhexe;)
Na bieżąco w miarę pozbywam się rzeczy w których nie chodzę,Jeśli masz mało funkcjonalną szafę to można kupić większe pojemniki na ubrania lub kosze. Jak masz u siebie w okolicy sklepy Jysk to tam pełno jest takich gadżetów.Nawet w Tesco czy innym markecie możesz też coś podobnego dostać.Kupiłam dwa takie pojemniki w Tesco co są w sumie przeznaczone na zabawki dla dzieci, z wieczkami i się dobrze sprawdzają.Trzymam tam rzeczy mało i rzadko używane akurat. Bieliznę trzymam w plastikowych koszykach ,pojemnikach,pufie.. Kiedyś w Tesco udało mi się dokupić taką mini szafkę, kolor ciemny brąz,elegancko wygląda bo jest obita tworzywem skóropodobnym, ma 4 szufladki, trzymam tam skarpety i jakieś pierdołki.To było na sklepie jako szafka na płyty CD/DVD więc może też poszukaj czegoś w tym rodzaju,bo na bieliznę też się nada:) Wiem ,że układanie kolorami może być kłopotliwe bo ja miałam okres ubierania się na czarno i jak chciałam coś konkretnego ubrać to i tak musiałam wyjąć jakąś większą liczbę ciuchów by się do tego dostać :)