Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fillomennna

dlaczego obecnie zdjęcia ślubne panuje moda na ..............

Polecane posty

Gość fillomennna

w wodzie, w bagnie (brudna suknia jest modna), na śmietnikach, w bunkrach, pustostanach, ubikacjach, gruzach, na torach, parkingi podziemne itp czy ktoś to rozumie i może wytlumaczyć ? przykłady : http://www.dratwy.pl/blog/wp-content/uploads/2012/07/372.jpg . http://buczel.pl/wp-content/uploads/2011/11/oliwia_piotr_plener_slubny-02.jpg . http://blog.krawcywizerunku.pl/wp-content/uploads/2011/12/6000_FOT6597.jpg . http://blog.monikareplin.pl/wp-content/uploads/2011/05/Fotografia_slubna_siedlce_monika_replin.jpg

Gość żądełko
bo wszyscy myślą, że to takie "ARTYSTYCZNE"

Gość GretaBarbo
bo to takie "ą", "ę", wielkomiejskie, artystowskie i w ogóle

Gość bo pustaki myślą, że to
jest awangarda ;)

Gość fillomennna
czyli ogólnie robić to to dobrze i modnie czy zacofanie ?

Gość fochland
jeszcze 50 lat temu para młoda zawieszała na ścianie nad stołem w izbie ramkę , którą nazywano monidłem i fotografia w tej ramce przez wiele lat była obsrywana przez muchy , czyli obszczona a teraz masz do wyboru i w sukni ślubnej możesz wejść do cuchnącego i śmierdzonego chlewu z maciorami albo oswoić jakiegoś knura i utaplać się w błocie racząc się żarciem dla świń, więc co wybierasz, monidło ?

Gość sima
takie ujecia to zwykly kontrast zycia...do pary mlodych i przeciez te scenerie to rzeczywistosc..bo slub to tylko idylliczny moment- wg mnie swietne foty.

Gość ManiaWszędobylska
Może chcą kontrastu, albo po prostu myślą, że są fajnie? Mnie bardziej wkurzają zdjęcia, gdzie państwo młodzi kompletnie nie potrafią grać na żadnym instrumencie, ale akurat w tym pałacyku stoi fortepian, więc pan młody udaje, że gra a panna młoda się na niem kładzie (na fortepianie)

Gość sima
mania...hehe ale wiesz-kontrasty to przenosnia-np ten fortepian to odnosnik romantyzmu . tory-wspolna droga no tak mysle..

Gość zza kurtyny
...dlatego że skończyła się moda na oklepane pozy w studiu z rozwijanym tłem za plecami na którym widnieje pałac albo stajenka. Plener daje nieskończoną ilość możliwości i zmusza do cięższej pracy ze światłem. Także w plenerze odchodzą w zapomnienie pozy w najbardziej popularnych miejscach spacerowych w danej okolicy i zdjęcia z użyciem rekwizytów jak walizki i koronkowe parasolki. Fotografia się rozwija zakopując tych którzy staneli dawno temu z rzemiosłem. Abstrahując od sesji nietuzinkowych ale także powtarzanych do znudzenia, pokazane zdjęcia są całkiem z różnych bajek. Często pozujący są ludźmi o dużym poczuciu humoru i dystansie do całej pompatycznej weselnej atmosfery. Chwilą wymagającą powagi jest ceremonia ślubu, plener poślubny nie ma z tym nic wspólnego. Jest to SESJA ZDJĘCIOWA - cześć nieco bardziej artystyczne, której można nadawać temat. Nie musi być oklepana i tandetna, może wiązać się z hobby, zainteresowaniami, zawodem, zdarzeniami z życia i masa innych przesłanek + doza humoru. Dlatego ktoś wyrywający z kontekstu daną fotkę nie musi w ogóle jej rozumieć. Niby po co, planując własną sesję należy zajrzeć do swojego wnętrza a nie patrzeć na co zdecydowali się inni. przecież to osobiste przeżycie, a nie konkurs piękności i pomysłów...

Gość gość
teraz jest moda na zdjecia pod tytulem- zniszcz suknie slubna...czylalam w zagranicznym pismie

Gość gość
oo masakra z tą utopioną Kanadyjką :D durne mody

a dlaczego nie? Mnie się ta moda podoba, zdjęcia które kiedyś byłe modne - te na malowanym tle u fotografa, wyglądały zwyczajnie brzydko.

Gość gość
Bo może nie chcą takich tradycyjnych zdjęć ? według mnie te zdjęcia z pierwszego postu są ładne :) Jedno zdjęcie ślubne, które mnie zszokowalo to pan młody stoi przy aucie z łopata, obok widać wykopany dół, a z otwartego bagażnika wystają nogi panny młodej. Według mnie trochę dziwne, ale innym może się takie klimaty podobają :)

Gość gość
na torach ejszcze ujdzie a reszta smiertnikowych fot swiadczy o tym ze takie ejst ich zycie i dusza