Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Plastyczka Bożenka***

Dziś trudno o dobry materiał na męża

Polecane posty

Gość Jawawwa123
fakt :/ smutna prawda...faceci staraja sie ale zwykle na poczatku a potem mysla ze juz maja kobiete i zaczynaja ja z lekka olewac... ;-/ moge powiedziec ze jestem szzcesciara bo jak na razie z moim jest wszytsko ook i zaskakuje mnie kazdego dnia, doprowadza do placzu ze smiechu :D mamy wspólne pasje i sie nawzajem rozumiemy...Polakiem nie jest...serce nie sluga :P :P

Gość Jawawwa123
fakt :/ smutna prawda...faceci staraja sie ale zwykle na poczatku a potem mysla ze juz maja kobiete i zaczynaja ja z lekka olewac... ;-/ moge powiedziec ze jestem szzcesciara bo jak na razie z moim jest wszytsko ook i zaskakuje mnie kazdego dnia, doprowadza do placzu ze smiechu :D mamy wspólne pasje i sie nawzajem rozumiemy...Polakiem nie jest...serce nie sluga :P :P

Gość whedif
materiał? nie wiem jak Twój mąż, ja lubię bawełnę, wiskozę, ewentualnie acrylic

Gość fochland
ten książe z bajki o którym się naczytałaś porywał księźniczkę tylko jeden raz rycerz na koniu walczył o księżniczkę tylko jeden raz to teraz zadaj sobie trochę trudu, wiem że myślenie boli ale pomyśl ile razy normalny facet powinien zdobywać jedną i tą samą kobietę ?

Gość fochland
a co Ty zrobisz dla faceta ? no co, może chociaż obiad ?

Gość Dziś? a kiedy bylo lepiej?
:)?

Jestem dla niego siłą na lepsze jutro. Powinien wiedzieć, że jestem też delikatna i wiem co chce w życiu. Raz rozbawiona innym razem wpadająca stany melancholii i wspomnień, pisanych pamiętników, ulubionych kolorów. Jestem jak ta róża która kwitnie i jest nieco piękna nieco melancholijna

Gość eeeeeeeeeeeeeeedtttt
to samo moga faceci powiedizec o kobietach, i tak w kolko, ciezko znalezc kobiete, ktora nie miala za soba jakis podejrzanych ekscesow, reka reke myje