Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexy dziunia

Czy lekarz psychiatra może leczyć lekami na schizofrenię bez diagnozy choroby?

Polecane posty

Gość A to chyba nie jest
Oj Malwina z doskoku,wiesz czym sie grzyb zywi???nawet smakuja mu Twoje hormony i witaminy,wiec nie próbuje moetody sam zgine to i grzyba usmierce:Dtrzeba miec umiar ale organizm do zycia potrzebuje witamin minerałow i wielu innych skłądników które grzyb lubi,wiec nie dajmy sie zwariowac:)grzyba trzeba zabic,to i jesc nie bedzie:)

Gość Malwina z doskoku
a co z tymi owocami ?

Gość Malwina z doskoku
zaperrem usuwasz grzyba, ale kiedys czytałam ze pisales ze na stale sie go pozbywasz, wiec skad go masz znowu ?

Gość A to chyba nie jest
No bo z pasozytami jest tak ze mozesz sie zarazic w kazej chwili przeciez

Gość A to chyba nie jest
No tak zapperem tylko czestotliowsc 386KHz

chodzi o to,że ma wieksza wiedze i pierwsze co zrobił mi test becka ,a zwykly odrazu prochy i to na schizofrenie!!!! wiec roznice są!!!1

Gość Malwina z doskoku
no ale z grzybami jest inaczej, niż z reszta robali. a dalej nie napisałes nic odnosnie owoców, czyżbś nic na ten temat ie wiedział ?

Gość A to chyba nie jest
Nie prawda,nie ma zadnej wiekszej wiedzy ma tylko wiekszy papierek,to jest naiwnosc myslec w ten sposób

Gość A to chyba nie jest
Pełno napisałem na temat owoców jak inaczej robal to robal,a plesn to niby co jest???

Gość lekarze to istne dno.
mila1982 - aaa tam, jeden lekarz od drugiego się nie różni,banda baranów, trafi się czasami jakiś kompetentny ale to jeden na milion.

Gość Malwina z doskoku
pleśń to grzyb też pasożyty ale inaczej się nimi można zarazi niz lamblia czy tam owsikiem.

heh no niby tak.. ogółem unikam lekarzy,ale wtedy byłam na prawde w ciezkim stanie i on mi pomógł,znaczy predzej prochy:P

Gość A to chyba nie jest
No nie wiem,czy ktos Ci pomógł i czy prochy Ci pomogły,poprostu zmarłą bacia wiec pojawiła sie depresja sytuacyjna,mija czas,a jak wiemy czas włąsnie jest najlepszym lekarstwem:)przy takich traumatycznych sytuacjach,a nie juz zasługa dla bo profesora hehe,to wy ludzie stawiacie ich samych na piedestłąch,a oni chetnie z tego korzystaja:)

Gość Malwina z doskoku
u mnie też były takie chwile, że chodziłam od lekarz do lekarza, byłam u psychologa, a ten mnie odesłał do psychiatry :/ Jednak ja leków brac nie chiałam, wiec nie poszłam do psychiatry. Do psychologa idzie sie w celu rozmowy, a ten mi takiej pomocy nie udzielił i taka jest wiekszosc lekarzy, ze ida na łatwizne, wypisujac tabletki, a one do niczego dobvrego nie prowadza, a na pewno juz nie do wyleczenia.

no ok,tylko ja nie spałam 2 tygodnie,w nocy byłam pobudzona,nic nie jadłam itd,w ciagu 10 dni schudlam 10 kg,wiec mi akurat prochy pomogły na sen probowałam wsaystkiego: melatoniny, ziołowych na sen,nawet nalewkę piłam malinową i nic

Gość gimigimigimi
prochy cię otumaniły ale nie pozbyłas sie problemu

Gość gimigimigimi
to wyskoczy ci kiedys z nasleniem komicznym n=bo nawrot moze byc w kazdeym momencie, w stresowej sytuacji, najczesciej :)

Gość ooo_o
Schizofrenia ma wiele odmian, jest praktycznie nieuleczalna. Leki przyjmuje się non stop, a zanim zadziałają może minąć i 6 miesięcy. Natomiast utrafić z lekiem nie jest łatwo, najpierw wywołuje się depresję. Życzę powodzenia, chorób się nie wybiera ...

Gość A to chyba nie jest
a skad ty ooo_o,mozesz wiedziec,ze schizofrenia jest nie uleczalna??????to pierwszt bład,drugi to ze leki i tak nie lecza,a trzeci,to własnie chorobe sie przyciaga czyli wybiera,pozdrawim