Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moj ma 21 i forda

moja koleżanka chwaliła się facetem a okazało się,że...

Polecane posty

Gość to moj ma 21 i forda

...on jezdzi fiatem panda! :D koles 28 lat, niby menadżer i kurfa panda :D :D :D

Gość GretaBarbo
ja pierdzielę, że takie pustaki chodza po świecie!

Gość fochland
hahahaha, ale cwaniak mam kilka aut , firmowe też ale na randkę przyjeżdżam maluchem, czyli starym zdezelowanym Fiatem 126P i gdy kobieta na widok mojego Fiata ucieka na drzewo to tylko się uśmiecham machając do kobiety i mrucząc pod nosem SPADAJ GŁUPIA

Gość mjkl
"to moj ma 21 i forda "ale masz popieprzone myslenie, dlatego nie mieszkam w tym chorym kraju. Jakie ma dla ciebie znaczenie jakim autem jezdzi chlopak koelzanki????????????????????? Mieszkam w stanach juz dluuugie lata i wiesz co? tu jedni ludzie jezdza takimi autami ze nigdy ciebie ani twojego chlopaka stac na nie bedzie, a inni maja totalne rozpady, byle jechalo. I co? jedni i drudzy i wsiadaja i jada, a wiesz czemu? bo auto sluzy do przemieszczania sie jakbys nie wiedziala. Wiadomo, ze jak ktos ma kase to kupuje drogie ale jak nie ma to jezdzi czym moze. Sama mialam ciezkie chwile i jezdzilam tanim autem, teraz mi sie lepiej powodzi to mam lepsze auto, ale nie przyszloby mi do glowy wysmiewac sie z innych. Wiesz jakimi gratami jezdza tu Polacy, ktorzy przyjechali sie czegos dorobic? Odkladaja kazdy cent, a poruszac sie czyms musza wiec kupuja tanie auto, zeby moc dojechac do pracy, w ktorej rowno zapierdzielaja. Potem wracaja do Polski i tam nawet nie pisna nikomu czym tu jezdzili bo przeciez by ich smiechem zabito. Nosz masakra zeby komus auto wypominac. Jak facet ma pande to ma pande, jesli jej nie ukradl to nie ma sie czego wstydzic.