Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Każdego dnia

Mój brat to totalny kretyn

Polecane posty

Gość Każdego dnia

Mam brata starszego.Moj brat na studiach poznał dziewczyne zauroczył się i byli ze soba 2 lata.Po ukończeniu szkoły dowiedział sie że zostanie ojcem.Nie chcieli brac ślubu ale nacisk rodziców zrobił swoje.Po kilku latach stwierdzili fakt ze nie sa sobie pisani i sie rozwiedli.Utrzymuja ze soba dobry kontakt a brat ze swoja córka widywał sie codziennie.Wszystko zmieniło się jak poznał swoja nową miłosc.Owa miłośc to wdowa z synem.I wszystko było by ok gdyby nie to że ona traktuja go gorzej jak przysłowiowego psa.Odkąd są razem ona rzuciła prace i on ich utrzymuje.W prawdzie ona ma rente po mezu ale sam wynajem mieszkania to spora suma tym bardziej w Warszawie.Brat ma firme ale az takich kokosów nie ma żeby utrzymac ja z synem,płacic alimenty na córke i o dziwo nie pozwoliła mu sie wprowadzić do siebie wiec sam musi sie utrzymać.Kilka tygodni temu mój brat odkrył ze ona go zdradza (poznał hasło na jej gg) niby sie rozstali ale ona przekonala go ze to byl jedorazowy wybryk i on glupi wrócił.Po jakimś czasie powiedziała ze wyjeżdża za granice do pracy na 2 miesiace a on ma sie do niej wprowadzic i zajac sie jej synem.I on tak zrobił zajmuje sie malym (11lat) a ona pracujeniby.Dziś spotkałam jej dawna przyjacióke ktora w oczy mi sie smiała ze moj brat to jeleń jak chuj bo ona pojechala z kochankiem na 2 miesiace za granice a on nienczy jej syna.Jak ja mam przekonac brata zeby ja zostawił.On jest tak zapatrzony w nia ze mi nie uwiierzył,powiedziałam zeby pojechal tam gdzie ona jest a ja zajme sie chlopcem to zobaczy co ona robi.Odmówił

Gość zawiedziony1410
umów go na randkę z normalną kobietą

Gość strach pomyslec
ja bym poczekala az wroci i spotka sie z tym swoim kochankiem zdobadz jakies dowody nie wiem zdjecia czy cos i wted pokaz bratu bedzie mial czarne na bialym I serio ma chyba cos z glowa utrzymujac jej mieszkanie:O to juz lekka przesada :O

Gość SamaJa2
Sam musi dorosnąć do tego.

Gość strach pomyslec
On nie chce wierzyc ale zdaje sobie sprawe z tego, ze ona go zdradza :O Powiedz jej, ze on ja zdradza moze ona go zostawi ;)

Gość kalskakdaklsdka
A nie masz kogos kto jej moze zdjecia z tym kochankiem porobic zagranica?