Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było superrrrrrrr

Podbijałam do zajętego faceta na weselu i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość było superrrrrrrr

Niedawno był tu temat o tym jak to była dziewczyna na weselu ze swoim chłopakiem i on na jej oczach zakochał się w innej. Kilka dni po przeczytaniu tego wątku też byłam na weselu, poznałam świetnego faceta (on przyszedł na wesele ze swoją dziewczyną) i zachęcona opowieściami autorki tamtego topiku postanowiłam nie przeoczyć swojej szansy i do niego podbijać:D Zatańczyłam z nim kilka razy, zaczepiałam go w konkursach, trzymałam go za rękę, gdy robiliśmy węże, a przy ostatnim tańcu nad ranem tak się do niego przykleiłam, że nasze twarze i ciała się stykały:D I wiecie co? Ta historia raczej nie będzie miała ciągu dalszego, nie wymieniliśmy się niestety nr tel ani nic, ale dobrze mi z tym, że spróbowałam, trzeba walczyć o swoje szczęście i nie ma nic bardziej satysfakcjonującego niż mina tamtej laski, gdy się o niego ocierałam:D:D:D

Gość anna zelvira
to jest dla ciebie upokarzające że leciałas na niego a on i tak cię nie chce nie jest to powód do dumy

Gość herhdbfsdg
Współczuje tamtej.

Gość było superrrrrrrr
Myślę, że nie chciał, no bo jest z nią od 2 lat, więc nasza znajomość była zbyt ryzykowna, ale wystarczył mi fakt, że czułam, że facet jest nagrzany:D Miło mi jak pomyślę, że sama go wybrałam, a on gdyby nie ona również by był, fajnie jest wiedzieć, że gdybym chciała mogłabym zdobyć każdego:)

Gość herhdbfsdg
Jakbyś mogła to byś zdobyła, tamta była lepsza :D

Gość było superrrrrrrr
Tamta była po prostu sprawdzona, a co był nagrzany to był:D

Gość było superrrrrrrr
I ten ostatni taniec tańczyliśmy tak blisko, że czułam przez jego spodnie jego członka.. Strasznie mnie to rajcowało:D A ona biedna niczego nieświadoma:P hihihi

Gość herhdbfsdg
Po litrze wódki każda jest piękna :D a każdy facet nagrzany :D

Gość dzesia
wielka mi sztuka , każdy facet jest prosty jak konstrukcja cepa i każda chętna podpita pitka zachęca a ty się cieszysz jakby to był jakis zaszczyt współczuję ci życia

Gość dzesia
to prostytutka powinna sie cieszyć że klientowi stoi i że jest cudowna :O

Gość było superrrrrrrr
Jesteście zazdrośni i tyle, nie każda laska potrafi wypatrzeć faceta i go nagrzać, a mi się to udało:)

Gość było superrrrrrrr
jestem szczęsliwa :) wujkowi Zdzichowi lizałam zwiędłego fistaszka w kiblu i mam satysfakcję że zrobiłam na złośc ciotce oprócz tego innym facetom dotykałam członki i jestem dumna że ich żony wiedzą o tym

Gość heh eva
brawo tak tzrymać! jak laska odbije z toru to od razu dziwka a facetowi kikut stoi i cisza. Jakby facet był wierny i rozsądny to by się nie dał . Hah a tak każdy szczęśliwy. Dziewczyna zabawiła się z zajetym . Oczywiściw współczucie takiego faceta od razu wpierdol i głodzić z miech. Ja sama mam męza którwgo zgarnęłam pół roku przed slubem hah . Cóż bywa i tak. Kochamy się . Wszystko było rozważnie...czasami. Po prostu niechciał się chajtać z laska 6 lat on swój świat i on. Recepta tkwi i odpowiedznim ujeciu problemu i dawanie facetowi tego co własnie mu u laski nie pasuje. Czyli akceptacja huj nawet zrytych nawyków ale kazdy jest inny. Nie było łatwo. Ale gdy chciałam się usunąć ze znajomoci wiecie taki trik ...wiesz nie bede mieszać itd sraty taty a tu sms...nie rób mi tego tylko ty mnie rozumiesz. I jest!!!!! To mój osobisty sukces . A może po prostu byliśmy sobie przeznaczeni. Nic na siłe ;-)

zwykła z Ciebie szmata, nikt normalny tak sie nie zachowuje, tamta powinna Ciebie tak strzelic w ,,madra glowe'' ze pięć razy byś sie obróciła, tepak i ciemnota, nic nie tłumaczy twojego zachowania. zal,

ty chcesz komus na zlość zrobic?? znajdzie sie taka ze tobie nie podaruje i bedziesz zeby zbierac albo jeszcze gorzej, rozne sa dziewczyny a jak na taka trafisz to wspolczuje, sama chyba na to czekasz, nie wiesz jaki jest swiatr, tylko tym potrafisz sie zajmowac??? rozbijaniem czyjegos zwiazku? wiesz czego Ci zycze ????? zeby w zyciu za kazdym razem to samo cie spotykalo to co robisz innym dziewczynom, nie czyn drugiemu co Tobie nie mile, P.S proponue udac sie do psychologa tobie o ile nie jest za pozno, zwyczajnie na łeb ci siada

my zazdrośni...???? hahahaahaahahahah, oj masakra...... GRATULUJE ODWAGI WSPOLCZUJE GLUPOTY, TAKIE ,,LASKI'' JAK TY TYLKO TEPIC ICH GLUPOTE I PODEJSCIE DO ZYCIA

Gość a tak a propos
jestes niezbyt madra to jest pewne druga rzecz rodzice Cie nie nauczyli szacunku do innych oraz odczuwania czyli empatii. poczekaj az Tobie tak kiedys ktos zrobi bedziesz na pewno rewelacyjnie sie czula. a wogóle jak ktos za duzo pije a tak jest na weselach to kazdy jest nagrzany i nie jest to powod do dumy dla Ciebie tylko dla przemyslu monopolowego:):)

Autorko ja ani Cię nie potępiam, ani nie wychwalam. Natomiast do tych, którzy ZAWSZE OBWINIAJA KOBIETĘ : FACET SAM DECYDUJE, CZY CHCE, CZY NIE. Ma mózg. Jeśli jest wierny, to nawet gola dupa nie zrobi na nim wrażenia. Kobiety natomiast zawsze winią te druga. Bo jak to? Ich misiu by je zdradził? :D :D Niestety, to nie ta druga wam obiecywała miłość. Ta druga może sobie nago chodzić jeśli jest sama. Ogarniecie sie kobity ;-)

Gość a tak a propos
do cizia_mizia ogarnij sie w mysleniu nikt autorce nie zarzuca nic orocz jednej rzeczy ze brak jej szacunku , empatii i zwyklej kultury, facet sie nachlal na weselu potanczyl z nia nawet jak mu kutas stanal to co?? nie przelcial jej tylko poszedl do domu a ona sie cieszy z czego poweidz??? z wlasnej glupoty??

Gość dfdfdfgds
autorka tego topiku jest głupia. zycze jej zeby jej ktos kiedys odbijal faceta.

"nie jest to powod do dumy dla Ciebie tylko dla przemyslu monopolowego" doobre :D

Gość Jakie to żałosne!
Jesteś żałosna.Gdyby faktycznie był tobą zafascynowany na pewno zabiegał by o kontakt z tobą.Nie on cie podrywał,ale ty miałaś ochotę na niego.Nie widzę powodu do satysfakcji,dlatego twierdzę że jesteś ŻAŁOSNA i tyle!