Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmotywowana100%

Właśnie zalałam się potem...a wy...

Polecane posty

Gość zmotywowana100%

leniwe grubaski siedźcie dalej przed laptopem i marudźcie, że jesteście grube :) o 22 ruszam na wieczorne bieganie ;)

Gość zmotywowana100%.
:)

Gość herhdbfsdg
Jakbyś była szczupła to byś nie musiała biegać w nocy O tej godzinie będę się z mężem zabawiać :D

Gość ale zalisz sie czy chwalisz
pewnie smierdzisz :O skoro sie zlalas potem :O :O :O

Gość zmotywowana100%.
Z tą różnicą, że ja się umyję i będę mieć satysfakcje, z tego że zrobiłam coś dla siebie pożytecznego:) Owszem nie jestem idealna, ale zmierzam do perfekcji z zadowalającymi skutkami :) z 60 kg zeszłam na 56 w przeciągu 12 dni :)

Gość zmotywowana100%.
herh też nie mam zamiaru dzisiaj odpuścić narzeczonemu :D seks najlepszy na spalanie ;) chyba, że leżysz jak kłoda ;)

Gość herhdbfsdg
Ta, pewnie z 86 na 86,5 :D tu na kafe każda szczupła i piękna :D

Gość .haska.
O pożal się Boże... :o

pytam jeszcze raz? Do czego to? dowartosciowac sie chcesz? :O na narzeczonego sie rzuci zlana potem :D smierdzaca :D Uwierz ze niektorzy nie potrzebuja biegania z jezorem na brodzie o 22 :O i całego tego twojego zlewania potem 🖐️ :O 💤

Gość zmotywowana100%.
A gdzie tam, przyznaje sie bez bicia, że moja waga zaszła do krytycznego (jak dla mnie...) momentu 61 kg. Po przekroczeniu tej nieszczęsnej barierki postanowiłam się za siebie za brać i moim sukcesem jest zrzucenie tychże oto paru kilogramów. Zmierzam do 42. Czemu biegam wieczorami? Ano sprawia mi to radość.

Gość zmotywowana100%.
Swój temat skierowałam do osób z lekka powiedziawszy okrąglejszych, skoro odpowiedziałaś przypuszczam, że cię to poruszyło i w pewnym stopniu Ciebie dotyczy. Nie ma się co bulwersować Nie martw się mam wannę Poćwiczę jeszcze z godzinkę, pobiegam, UMYJĘ SIĘ ;) wróci narzeczony i zapewniam na 100 % że nie będę śmierdząca. Swoją drogą trudno o wysiłek fizyczny bez potu, to chyba oczywiste. Nie ważne czy jest się grubym czy szczupłym, każdy potrzebuje ćwiczeń, to co robimy ze swoim ciałem za młodu skutkuje w późniejszym życiu, min na starość. Nie warto więc brać się za siebie mam rozumieć?;)

rozpieniczyłas mnie :D :D poddaje sie :D :D :D :D :D

Ja ćwiczę z Ewką Chodakowską, Mel B i Tifanny :D po tej pierwszej to zawsze jestem zlana, cieknie ze mnie non stop i na początku i po msc to samo. Efekt nieziemski, naprawdę warto poświęcić te 45 minut dziennie

Gość zmotywowana100%
to może kiełbaskę na ostudzenie nerwów ? ;)

o tej porze :D kiełbaska ? zwariowała kobita :D juz sie ogarnelam i uspokoilam moje skolatane nerwy :D twoja wanna mnie przekonała :D

Gość zmotywowana100%
Skoro wysiłek fizyczny to dla ciebie najgorsze zło to podejrzewam, że wpieprzanie kiełbachy o też porze też :) szkoda, że nie wyczułaś ironii z wanną, zbyt szybko ulegasz emocjom

Gość zmotywowana100%
nie*

no tak, wiedzialam :D z wanna to był blef :D wspolczuje narzeczonemu :D

Gość zmotywowana100%.
Oj wymyśl coś lepszego ... :) a owa ironia to mała drwina w twoim kierunku, niekoniecznie musi być sprzeczna z prawdą :) Chodź pobiegać ze mną i skończ już skomleć :)

najpierw trzeba wiedziec co to ironia...masz z tym problem jak widze...moze da sie to nadrobic :O nie potrzebuje biegania kochaniutka :P takze leć smierdziec sobie sama :D

Gość a ja dzisiaj bylam na rowerze
" no tak, wiedzialam z wanna to był blef wspolczuje narzeczonemu " ten komentarz to byl majstersztyk :D

a ja dzisiaj bylam na rowerze --------- :D :D

Gość zmotywowana100%.
a ja dzisiaj bylam na rowerze - ty to przynajmniej byłaś dzisiaj na rowerze uważaj bo zaraz będzie, że ty też jesteś śmierdząca i chodzisz spać oblana potem :D niestety nic innego do tej Pani nie dociera, ma już swoją bajkę ... Owszem wiem co to ironia. Jak już powiedziałam wyżej potraktuj to jako drwinę, zbyt szybko ową odpowiedź skleiłam, oczywiście bez bicia umiem przyznać się do błędu. Dla ścisłości, bo widzę koleżanko że masz problem z paroma faktami: - MAM WANNĘ 🌼 - MYJĘ SIĘ PO KAŻDYM WYSIŁKU FIZYCZNYM, - JESTEM SZCZĘŚLIWA, - OWSZEM NIE TAK IDEALNA I SZCZUPŁA JAK TY , ALE PRACUJE NAD TYM ;) - ĆWICZENIA TO NIE ZŁO ;) KAŻDY POWINIEN ĆWICZYĆ, BEZ ZNACZENIA ILE WAŻY. TO JAKI TRYB ŻYCIA PROWADZIMY BĘDZIE MIAŁO WPŁYW NA NASZĄ STAROŚĆ. :)

Gość whiiissssssskeeey
grube krowy stękające, takie cwane a naprawdę grube idiotki ktorym nie chce się ruszyć dupy z fotela, żra byle co i chodza zapuszczone

Gość zmotywowana100%.
podbijam ❤️ :)

Gość lubię Magde gesler
56 kg to laska? Chyba że ma co najmniej 170 cm wzrostu, a autorka ma pewnie 150 cm

Gość lubię Magde gesler
hmm autorko ile masz wzrostu skoro masz rozmiar 44 ?

Gość lubię Magde gesler
po co podbijasz skoro nie odpisujesz? ;/