Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

POTRZEBUJE JAKIEGOS POCIESZENIA NIE MAM SIE DO KOGO ZWROCIC :(

Polecane posty

anitka_21 :) - Co to znaczy lekko Cię uderzył? :O Prawda jest taka, że ostałaś z liścia w twarz, traktuje Cię jak zwykłą dziwkę - jak inni zauważyli - weź sprawy w swoje ręce, olej typa, i zdanie matki. To Twoje życie, które wymaga radykalnej zmiany, nikt za Ciebie tego nie zrobi, bierz swój los za rogi i do przodu. Nie łam się, nigdy się nie łam, pamiętaj.

Czy wszyscy faceci tacy są ? Oczywiście, każdy zdradza swoje partnerki. Najczęściej dzieje się to w ten sposób, że trzymają dziewczyny za kolana a potem całują się z nimi pod drzewem... Dlaczego przez takich frajerów musi cierpieć cała męska populacja?

no lekko tylko dal mi liscia ale naprawde lekko i to byo ylko raz juz sie wiecej nie zdarzylo wiec nie ma co rozpamietywac ..

anitka_21 - dziewczyno sprzedał Ci petardę w zęby i tyle. Taka jest prawda, kopnij typa w cztery litery, wybierz się na melanż, z pewnością trafisz na konkretnego czarodzieja :D

kolezka nie wiesz jak bylo wie cnie mow Ze dal mi petarde bo tak nie bylo lekko mnie uderzyl w ppoliczek weic nie wyo0lbzymial prosze

anitko moja Kochana to Ty mnie załamujesz zadając takie pytania :( a moja rada taka - prześpij się z tym problemem. Nie podejmuj pochopnych decyzji pod wpływem emocji, które aktualnie targają Twoim ciałem na lewo i prawo. Odetnij z nim kontakt na pare dni i przemyśl to na spokojnie.

alekander bardzo chcialabym z nim zerwac kontakt ale sie nie da uwierz mi ;/ juz ni napisal ze jak bedzie wracal z roboty to wstpi do mnie nie da mu sie przetlumaczyc ze ma nie przyjezdzac ;/ a moja mama go wita z szeroko otwartmi ramionami i nie zdziwie sie jeslio juz do niego dzwonila

Gość Asia częstochowa
Twoja matka widać ma cię głęboko w dupie i chce się ciebie z domu pozbyć. I co? Zamieszkache razem , zdradzi cię prędzej czy później. Jestem pewną że parę razy już to zrobił. Zdradzi cię za parę dni, miesięcy, a może jak będą już dzieci. To taki typ człowieka. Nic nie zrobisz. Musiałby się zakochać na zabój bo widać ciebie nie kocha. Jesteś gotowa na życie z takim facetem? I rozwód po ślubie?

pogratulować Matki. Nie znam całej sytuacji, ale on nie przejmuje się Twoją sytuacją - z tego co piszesz. To może Ona się z nim zwiąże?

rozwód i zostawienie na lodzie kobiety z dzieciaczkami. alimenty to nic. prawdziwe życie wymaga pieniędzy do wychowania dzieci i utrzymania się na wystarczającym poziomie

moja matka mi ciagle powtarza jakie mam szczescie z ena niego trafilam... i ze mam dziekowac Bogu ;/ poza tym ciagle mi mowi ze on sie musi wyszalec przed slubem i potem juz bedzie lepeiej - moze ona faktycznie ma rjacje?? poza tym ona siez nim bardzo dobrze ma bo kupuje jej fajki i piwko jak chce sobie wypic to on tez jej stawia wiec taki ziec jej pasuje...

Gość cleclc=
naajebałaś sie syyyy co sze takk piszesz?

Gość Asia częstochowa
Wogóle i tak wiesz że do niego wrócisz i tak więc po co to wszystko? Jesteś z nim dla wygody. On z tobą też. W domu dziewczyna zawsze gotowa , po bokach inne ładniejsze i bardziej pociągające. Niech osoby piszące tu znajdą temat anitki o tytule MÓJ CHŁOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM. Przeczytacie zrozumiecie

autorko tematu - proszę, weź go kopnij w dupę. mamy nie słuchaj, bo się chyba zakochała. pewnie młoda dziewczyna jest z Ciebie, pewnie i fajna. całe życie masz przed sobą. posłużę się tytułem piosenki, którą lubię - show must go on :)

Gość cleclc=
o jej nikt nsie nie rzwoiodl, serio nsie?!

Dziewczyno, Ty już sama nie wiesz, czego chcesz. Raz narzekasz, szukasz pocieszenia, by potem cały czas bronić tego chłopaczka. Matka, ludzie, osiedle, plotki... ? Jakąś telenowelą mi tu zajeżdża.;-)