Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

POTRZEBUJE JAKIEGOS POCIESZENIA NIE MAM SIE DO KOGO ZWROCIC :(

Polecane posty

ja się odcinam od tej rozmowy bo Ty i tak wiesz lepiej i go usprawiedliwiasz. Ja takiej matce bym w pysk strzelił i nic wiecej. Tak krzywdzić swoją córkę. Ma sponsora to nawet gdyby pieprzył koleżanki na jej oczach to Ci powie, że się musi wydziałeć. Boże, widzisz, a nie grzmiasz. Swoją drogą to Ona jest gorsza od tego frajera :(

nawet gdybym chcialz znim zerwac to nioeest takie poroste jak juz pisalam wczesniej moja matka sie ciagle wtraca iu wychodzi na to ze cisgle jestemu razem mimo ze pare razy prbowalam, z nium zrywC

Gość cleclc=
dlsczeog niy jestem z nim korwa pisz po polsu albo idz spac, starczy juz tej wodki alkoholiczko

Gość Asia częstochowa
Twoja matka to typowa stara rura . Tylko pieniądze w tym siwym lbie.zostałaś sprzedana za piwo i papierosy . Jak myślicie o wspólnym biznesie załozcie harem. Bo tobie bycie dziwka widać pasuje:) gratuluję!

Gość Asia częstochowa
Twoja matka to typowa stara rura . Tylko pieniądze w tym siwym lbie.zostałaś sprzedana za piwo i papierosy . Jak myślicie o wspólnym biznesie załozcie harem. Bo tobie bycie dziwka widać pasuje:) gratuluję!

Gość Asia częstochowa
Twoja matka to typowa stara rura . Tylko pieniądze w tym siwym lbie.zostałaś sprzedana za piwo i papierosy . Jak myślicie o wspólnym biznesie załozcie harem. Bo tobie bycie dziwka widać pasuje:) gratuluję! Jakbym znała twój adres wsiadła bym w auto i przyjechała po ciebie i przemówiła ch do rozsądku. Nie żartuje.

Gość Asia częstochowa
Twoja matka to typowa stara rura . Tylko pieniądze w tym siwym lbie.zostałaś sprzedana za piwo i papierosy . Jak myślicie o wspólnym biznesie załozcie harem. Bo tobie bycie dziwka widać pasuje:) gratuluję! Jakbym znała twój adres wsiadła bym w auto i przyjechała po ciebie i przemówiła ch do rozsądku. Nie żartuje.

ja się odcinam od tej rozmowy bo Ty i tak wiesz lepiej i go usprawiedliwiasz. Ja takiej matce bym w pysk strzelił i nic wiecej. Tak krzywdzić swoją córkę. Ma sponsora to nawet gdyby pieprzył koleżanki na jej oczach to Ci powie, że się musi wydziałeć. Boże, widzisz, a nie grzmiasz. Swoją drogą to Ona jest gorsza od tego frajera :(

Gość cleclc=
idz po rozum do glowy idiotko, jak go przylapiesz jak rucha twoja matke to tez znajdziesz wytlumaczenie. co ty bredzisz. jakby mnie facet lekko w twarz uderzyl to by nie nocowal w domu, w srodku nocy bym go wyjebala. zdrada? konto na portalach erotycznych? korwa co ty bredzisz. normalni ludzie nie sluchaja mamusi bo jej pasuje ze ma fajki i piwko za free. do roboty i wyprowadz sie od chorej psychoicznie matki,a s wojego ruchacza zostaw. i troche w zyciu widzialam, jestem mezatka z 10-letnim stazem. ja pierdole co za patologia.

ludzie spokojnie. niech sobie sama radzi. najwyżej matka z tym frajerem zrobią ją na szaro.

jeśli to prowokacja to udana :) jak sobie przeczytałem posty głównej bohaterki to na śmiech mnie wzięło :) początkowo prosi o wsparcie, dostaje mądre rady, ale zaczyna bronić fagasa, wykręca się matką :) a jeśli to prawda... myślałem, że patola nie ma internetu

Gość cleclc=
autorka pewnie juz padla po spozyciu nadmiernej ilosci %, moze razem z narzeczonym i mamusia, kto wie moze bedzie trojkacik???

WYBACZCIE ALE MIK nie jes do smiechu :( ale wpadlam teraz na pom,ysl ze moze napisze do tej doizewczyny z ktora sie niby calowal jakmyslicie?? czy zrobie debila z siebie?

moja droga nie wiem o co ci chodzi z tym alkohoem ale nie wypidalmdzisiaj nawet piewa wiec nie wiem skad te zarzuty?

Gość Asia częstochowa
W poprzednim temacie pisałas że ojciec twój założył nowa rodzinę. Czemu więc twoja matka nie pozwoliła mu się wyszalec przed ślubem tylko po? Albo pewnie pozwoliła mu się wyszalec a skutki widać

No, większej debilki już nie możesz zrobić. A może jeszcze na nk zapytaj. Albo napisz do "Bravo girl"!!

Gość cleclc=
zrobisz z siebie debila, robisz caly czas. lubisz to. ona ci powie ze tak calowal sie z nia, przespal bez gumki, ale i tak wezmiesz strone narzeczonego. wiec po co to wszystko? idz od razu do mamy, wolaj narzeczonego i jedziecie. jazda jazda biala gwiazda.

Szkoda pazury na klawiaturze scierać dla tak naiwnej dziewczyny. Nie rozumiem po co zadajesz pytania, zwierzasz się, skoro nie masz zamiaru niczego zmienić. Swoją naiwnością i głupotą załatwiłaś sobie, że facet nie ma dla Ciebie szacunku za grosz ! Robi co chce, okłamuje Cię i zdradza, a Ty udajesz, że nic się nie stało. Taka prawda.

wlasnie chcialam do niej na nk napisac bo jest dostepna ale prywatna wiadomosc a nie puiblicznie na sledziku moze jeszcze hahaha bez przesady tylko co mam jej napisac??? czy clowala sie z moim chlopakiem? to nie bedzie glupie?

Gość Asia częstochowa
Anitko daruj sobie idiotko. I tak mu wybaczysz i tak. Choć cię zdradza cały czas . Niezłą dziwka

Gość cleclc=
Jaaaa nie jezdem piiiijaaana!

nic nie pije nie wiem o co wam chodzi pisalam juz w porzednim topiku alobo kiedys w innym, zde mam dysgrafie i dlatego robie bledy

powiedzic eco mam jej napisac zeby nie bylo glupio? juz jej skometowalam jedno zdjecie zeby nie byloze tak z dupy do niej pisze

Gość cleclc=
haha tak sie sklada ze ja mam dysgrafie idotka. wiesz w ogole co to jest? ze ma sie brzydki harakter pisma, nieczytelny dla przecietnego czlowieka. wiec jak kurwa na kompie mozna miec dysgrafie? a moze masz dysleksje ktora polega na myleniu ze soba symetrycznych liter typu b-d. b-p, s-c???

kurde moze fasktycznie ale powaznie mi tak mowiono ze mam dysgrafie ale to ze tsk pisze to tez z nerwow troche wiec przepraszm jesli kgos tym urazilam postam sie pisac czytelniej

Na nk!!!:-) Dziecko, Ty po prostu jesteś za młoda na faceta. Idź już spać.