Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

POTRZEBUJE JAKIEGOS POCIESZENIA NIE MAM SIE DO KOGO ZWROCIC :(

Polecane posty

dziewczyny powiedzcie mi prosze czy wszyscy faceci sa tacy sami??????? znowu sie na nim zawiodlam a mialo byc tak pieknie... oswiadczyl mi sie na co tak czekalam a teraz takie cos... nich mi ktos powie ze to tylko sen!!!

Gość Kuba92
Widocznie nie był ciebie Warty.... ehhh... masz ochote poklikać?

Gość Martulka323
a co się stało? co zrobil?

Gość Martulka323
a co się stalo? co zrobil?

Gość Martulka323
co zrobil? Powiedz będzie Ci lżej

dowiedzialam sie ze zdradzil mnie z pewna znajoma... kolezanka mi o tym powiedziala bo byli na imprezie o ktorej mi nic nie powiedzial powiedzial ze jedzie do pracy bo zamienil sie z koleg ana noicke ;/ a poejchal na ta impreze... i tam byla ta znajkoma i podobno cala impreze siedzial z nia i tryzmal ja za kolano a potem kolezanka widziala ich jak na dworee sie calowali pod drzewem ;/ kto wie co potem jeszcze robili :(

Gość Kuba92
Pewnie zachował sie jak nie warty jej pajac...

oczywiscie od razu do niego zadzwonilam jak mi ta kolezanka napisala to to wszystkiego sie wyparl i powiedzial ze ona sobie to wymyslila uzbdurala. chyba ma mnie za idiotke ze mu w to uwierze

Gość Kuba92
O;e byliscie razem?

Gość Martulka323
Kurcze przykro mi:( a czy kiedyś cos takiego się zdarzyło? zdradził Cię? i jesteś pewna że koleżanka która Ci to powiedziała chce dla Ciebie i Twojego związku dobrze?

kiedys juz zakladalam tu topik na ktorym napisaalm ze on mial konto na portalu eerotycznym... i pisal do roznych lasek ale podobno z zadna sie nie spotkal i mu to wybaczylam i mi sie po tym oswiadczyl... a teraz cos takiego juz sama nie wiem komu wierzyc :( ehh... co do tej kolezanki to nigdy nie mialamz nia zadnych klotni wiec nie wiem po co by miala takie cos wymyslac

Gość Asia częstochowa
Jesteś głupia dziewczyno. Pamiętam tamten topik że ma konto. Widziałas dobrze że szuka kogoś na seks-i co? Nic. Bo mamusią ch kazała z nim być bo ma samochód więc poleciałas na pudło blachy. A wiedzialar dobrze. Pisałam ci jako ariella żebyś go zostawiła a ty co? Gowno .

Gość Asia częstochowa
Jesteś głupia dziewczyno. Pamiętam tamten topik że ma konto. Widziałas dobrze że szuka kogoś na seks-i co? Nic. Bo mamusią ch kazała z nim być bo ma samochód więc poleciałas na pudło blachy. A wiedzialar dobrze. Pisałam ci jako ariella żebyś go zostawiła a ty co? Gowno .

Gość Asia częstochowa
Przeczytajcie sobie jej topik tamten o nazwie mój chłopak ma konto na portalu erotycznym. Wszyscy ją jebali żeby go zostawiła. Miała wszystko czarno na białym że ją zdradza a ta idiotka pozwoliła zrobić z siebie szmate. Przeczytajcie i wtedy ocencie. Ariella

Gość zmotywowana100%.
Jakbyś miała ochotę możemy popisać ... skąd jesteś?

Gość Asia częstochowa
No widzisz. A dzielnica?

Gość Asia częstochowa
No widzisz. A dzielnica?

Gość whedif
to tylko całusek i kolano. nie ma o co robić tragedii. daj mu buzi na zgodę i będzie O.K. ;)

jeszcz eteraz on do mnie pisze ze chyba nie uwierzylam tej pindzie i ze jak bedzie jechal z pracy rano to wstapi do mnie to pogadamy ;/ ale jak sie go zapytalam czemu mni oklamal ze poszedl do pracy a byl na imprezie to nie odp /;/