Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aerosmith

doradzcie mi..chodzi o byłego

Polecane posty

Gość aerosmith

Byłam z nim krotko jakieś 3 lata temu, duzo sie pozminiało, teraz i ja i ona jestemsy sami, nie wiem czemu ale ciągnie mnie do niego strasznie..kiedyś nie.. i dlatego ja zerwalam, nie wiem czy sprobowac coś ..czy dać temu spokój bo znow go skrzywdze...dodam ze jedna laska kreci sie wokol niego a mnie szlag trafia!!! wiem tez ze nie jestem dla niego obojetna..nigdy nie byłam...

Gość ghcmkfcdrtyyyyyyyyyy
ile ty i ile on macie lat ????

Gość aerosmith
ja 20, on 23

Gość aerosmith
to mój pierwszy chłopak..i najlepszy jakiego miałam...brakuje mi Jego opiekunczosci, dobroci...ale nie wiem, boje sie ze to mi zniknie po czasie..niedlugo wyjezdzam, a on zostanie tu...

Może spotkajcie się na kawę żeby pogadać. Zobaczysz co się będzie dzialo, jak się będzie zachowywał.

Gość aerosmith
Spotkalismy sie 2 razy, zmienił się trochę "na gorsze" ale to kwestia czasu...przy mnie zachowuje się inaczej,przyjaznimy sie, ale nie wiem czy mi to wystarcza, tylko ciekawe kiedy mi przejdzie...i nie wiem czy mu glowe zawracac, bo wiem ze go zraniłam..

nadal jestem w kropce,wczoraj długoo rozmawialiśmy ale o niczym konkretnym,ja musiałabym coś zrobic, dac mu jakis znak...przecież nie będzie znów za mna biegał, po tym jak kiedys dałam mu kosza