wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 27, 2012 będę ich realizowała , oczywiscie tych które uważam za głupie i beznadziejne , czy oni sie na mnie obrażą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tosty Napisano Sierpień 27, 2012 musisz iść swoją drogą według swoich zasad i przekonań podejmując własne decyzje jedynie słuchając porad a nie podporządkowując się im. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tosty Napisano Sierpień 27, 2012 inaczej nie nauczysz się samodzielności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 27, 2012 tak zrobie , a na poczatek oddam do adobcji córke Natalke , jest moim przeciwienstwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 27, 2012 niedlugo urodze nowa córcie , która tym razem bedzie do mnie podobna , no moze troszke do taty i nie mam zamiaru sie za nia wstydzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 27, 2012 ciekawe , czy ta zmiana /zamiana podoba sie moim rodzicom ? mogli by sie odedzwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach