Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona niewierna

Bolesne zycie po zdradzie

Polecane posty

Gość Zona niewierna

Zdradzilam meza przyznalam sie do zdrady moje zycie nie wyglada juz tak samo od ponad roku nie jestem soba,nic mnie nie cieszy,zaniedbalam siebie,bardzo czesto placze czasami mysle o najgorszym.dusza mnie boli maz mi wybaczyl bo uwaza ze kazdy zasluguje na druga szanse..ja sobie tego wybaczyc nie umiem strasznie tego zaluje!!! Moje zycie to nieustanne leki smutek I placz!!co ja mam zrobic aby pozbierac sie na nowo dla meza dla naszego malzenstwa??

Gość flanellaa
bo wiesz co? bo on Ci wybaczyl...i teraz sobie myslisz ze jak moglas tak skrzywdzic, zdradzic czlowieka ktory kocha Cie tak bardzo, ze byl w stanie cos takiego wybaczyc.. zwyczajnie to docen, bo jestes jedna z niewielu takich szczesciar. wiec otrzasnij sie i zyj :)

Gość Zona niewierna
Praktycznie nie spedzalismy czasu ze soba mijalismy sie ja czulam sie bardzo samotna zagubiona.juz minal ponad rok a ja nadal czuje sie jak nic nie warty smiec! Najgorsze sa dni kiedy nie mam pracy I siedze sama w domu wyje wtedy do scian!

nie odpowiedziałaś czy to raz był, ale tak to rozumiem wiec przestań się mazac nic takiego się nie wydarzyło zwykły ludzki błąd,zresztą ludzie gorsze rzeczy robią,jak Ci wybaczył i nie wypomina to odpuść sobie

Gość Zona niewierna
Ten romans trawl rok maz czasami mowi ze jest mu bardzo ciezko z nasza przeszloscia;((

Gość zona niewierna
jest mi bardzo ciezko :(((

Gość takie tam nic
dasz radę , to bolesne , bardzo bolesne , ale przeżyjesz , będziesz inną osobą , tylko czemu mu wierzysz ?

Gość ja mu sie też nie dziwie
wcale się nie dziwię że mu bywa ciężko skoro Twój romans tyle trwał. Ale samobiczowanie tu nie pomoże. Co da teraz zamartwianie się? nic. Ważne, żebyś była teraz wobec męża fair, nie dawała mu powodów do podejrzeń no i staraj się żeby było dobrze.

Gość jghfjghjfhgjh
wyspowiadaj się jeśli jesteś wierząca, powinno być lepiej.Ale to dobrze że cierpisz bo rok oszukiwałaś męża a to bardzo długo. A może on zdradza Cię teraz dla odwetu