Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepsia

sprowokować go?

Polecane posty

Gość klepsia

Tak się zastanawiam, czy nie sprawdzić swojego chłopaka. Pomyślałam, żeby podszyć się pod jakąś napaloną laskę i próbować się z nim umówić w wiadomym celu. Dodam, że jest nam fajnie ze sobą, ale jednak korci mnie by sprawdzić, czy jestem dla niego najważniejsza. Co myślicie?

Gość klepsia
ciekawe czy naprawdę nie ma kasy zaproponuje mu sex za kasę jak się zgodzi to go zabije od miesiąca chce , żeby mi futro na zime kupił a on , że nie ma kasy

Gość sadasf
Zrób taką akcję jak w dziewczyna głównego bohatera w filmie "Adrenalina" kumaci wiedzą o co kaman!!!:D

Gość klepsia
spadaj podszywie :)

Gość bola_lola
nie ufasz mu.

Gość aj ja jaj
zeby nie powiedziec ze glupia jestes.

Gość eeeeeeeeeeeeeeedtttt
juz wiem skad sie biora prawiki na tym forum... to ich chore matki przez lata wpajaly im ze facet powinien byc mily i dobry dla kobiet, bo takich przeciez kobiety cenia czekaja na swoja milosc stajac sie coraz wiekszymi nieudacznikami za miast sobie poruchac, czy wy prawiki nie wiecie tego ze kobietom zlaezy głownie na rznieciu nie na milosci? milosc to piekne slowo okreslajace piprzenie, kobieta mowiac zakochalam sie ma na mysli ze znalazla ruchacza co czysci jej komin, od tysiecy lato jest tak samo, tylko poped pcha ich w kierunku przystojnych facetow, z tego powodu rokladaja przed nimi nogi, zeby zrobic sobie dobrze, milosc to nakladka na starego windowsa

Gość DyzioIis
eeeeeeeeeeeeeeedtttt-jest w tym ziarenko prawdy,uśmiałem się do łez;) Pozdro

Gość klepsia
Kiedyś ktoś bardzo mnie zranił, tym razem chcę mieć pewność. Ale widzę, że to nie jest najlepszy pomysł. W końcu to TYLKO facet...

Gość klepsia
A może ktoś miał podobny pomysł i też sprawdził swojego partnera/partnerkę? Jaki był tego efekt?

Gość bola_lola
taki , że facet się wkurzy i Cie kopnie w dupe i tyle Ci po nim pozostanie ! ta wasza ciekawość . :p a poźniej ryczycie , ze was facet rzucil jak im nie ufacie to co sie dziwic

Gość klepsia
w sylwestra przebiore sie za akumulator , ciekawa jestem czy bedzie mnie ładował?

Sprawdzaj. Jak się zorientuje to stwierdzi, że jesteś głupia i założysz nowy temat pisząc jak ci smutno, bo facet cię zostawił.