Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

cojest warta milosc po ludzku?

Polecane posty

Wiecie ze wymyslilam, ze jedna WASZA!!! forumowiczka kiedys zostawi meza i koniec. Z 1 dzieckiem zostala i koniec jak sie dowie prawdy co to za jeden. Bo nic nie pasuje. Zalezy ile ma dzieci ona. Juz nie pisze wiecie. To jedno ma od Boga. A reszta? I tak dalej. 1 dziecko i wszyscy na nia. Chyba gdzie pracuje. Tak by pasowalo. Ale mimo wszystko 2 dzieci powinni miec. 1 dziecko. CZEMU?I tyle. Takie jest zycie :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :( ps. dlaczego ta kobieta ma tylko 1 dziecko. I tyle.

Wiecie tego dziecka nie wzielam pod uwage - a tam 1 dziecko, a za chwile drugie i ja to pisze bo do niej pisalam DAWNO TEMU i ona tak zyje, a wyszla za maz bez wartosci . I ZEBY NIC NIE BYLO NA MNIE bo ...tylko tak zyje i tyle. Tak juz by ja skasowali wiecie bo ja nie wiedzialam wielu rzeczy o swojej rodzinie, sytuacji w zyciu. Ona ma teraz ok. 7 letnie dziecko - to co dawno pisala. A co ona chce kiedys jesc? I wiecie ta kobieta z Pilsuda a ona? A tyle jej zostalo. I ona jest w Hiszpani, mezem rzadzi, biznesy bedzie robila - biolog. A ona wiecie? Ja nie porownuje. Meza kierowce miala ta pani biolog. A ona?I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

szkoda ze nic nie piszecie - bo to jest watek PRAWDY - co jest warty SAKRAMENT MALZENSTWA w Polsce. NIC!!! Z litosci jak sie dowie ta kobieta kiedys jak to bylo naprawde to zostaje jej to samo co nauczycielce z Pilsuda i SZOK wiecie i tyle. i ze se miala 2 dziecko z kim innym zrobic - w koncu jakies wartosci tez miala i tyle. No i co dalej? I ona miala jakies tam 3 lata studiow i tyle. I wiecie ta nauczycielka z Pilsuda to byl biolog, a ona? No ale takie interesy jak ona to moze robic. Tylko co dalej? Polskie biznesy. A ten jej maz to byl...alfons. To byl normalny alfons i szedl do banku i chyba juz dzis powinien byc w tym banku bo czy chcialabym w banku miec prace. Nie wiem. Alfons lepszy ode mnie bo ma zone i dziecko. No coz... w Polsce i tyle. Dlatego wiecie NIE WYBACZE tej wsi, ze sie wtracala bo Niemcy by sie posuwac musieli mi ze wzgledu na nazwisko, a tak? Kurwa i alfons w Polsce lepsi ode mnie i w Niemczech polska kurwa w sumie i alfons w banku tez lepsi. No co robi w tym banku to nie wiem. Ale w sumie Zielony Swiatek i tyle zrozumialam. A ona? Wydana na pass USA. Ale wielkie malzenstwo. I dopiero dzis to rozumiem i jakos akceptuje chociaz? I tyle. No ale to tylko biznesy bedzie robic, a polityka? A powinna byc polityczna i miec szanse na parlament brytyjski i sluchajcie po studiach laska i bez parlamentu brytyjskiego. I to jest KWIAT KAFE i myslenia kafe czyli jeden seks - taka kurwa, ale w sumie nie obrazam. Tylko po co jej to wyksztalcenie i tyle. No bo kurwa to wartosci powinna miec - wyksztalcenie to raczej nie kurwa i tyle. No ale... bez parlamentu brytyjskiego interesy bedzie robila. I patrzcie ona a nauczycielka bioli z Pilsuda z MEZEM PO SREDNIEj w sumie.I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

widzicie takie jest kafe i ja tu przylazlam z TAKA SPOWIEdZIA i tez sie zajechalam. Nie mialam racji dlatego wszystko jest zabrane bo nie wiadomo o co lasce chodzilo. Wylacznie o kase. A ja zniszczona bo sie wydac nie chcialam. Bo nie jestem byla prostytutka i robie ja byla kurwa za nauczycielke z Pilsuda i ODE MNIE za pass USA i moja klase ze tego nie zajarzylam co ona zrobila zostaja jej kurwy w Stanach na starego i tyle. I zycze jej duzo kasy bo tak wylecialam z pracy, ze nie zajarzylam o co tu chodzi w tej Polsce. O ZARZYNANIE DZIECI na bank. No to wiecie przezyje ze nie pracuje w banku. Zadnych NIEMOWLAT nie zarzynalam. Jeszcze z passem USA bo wszyscy na miejscu i wszedzie RZA ze mnie ze smiechu ze nie mam nawet pracy w banku na wsi. BO NIE ZARZYNAM NIEMOWLAT na prace na bank. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(