Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gregory222

Lekceważ kobiety, one to lubią.

Polecane posty

Gość Gregory222

Ahhh, ileż to zdań padło z Waszych ust Panie o idealnym facecie, który zawsze będzie o Was dbał, będzie podporą i nie pozwolił Wam czuć się żle. Ostatnio jednak spotykam się z sytuacją, w której chamstwo, brak umięjętności zachowania się adekwatnego do sytuacji i totalne ignoranctwo przynoszą korzyści w kwestii relacji z kobietami. Podam dwa przykłady. Wybrałem się z kumplem i jego dziewczyną na koncert. Kolega przez niemal cały czas olewał ją, wulgarnie się zwracał i był ogólnie mówiąc chamski. Ona jednak nic sobie z tego nie robiła, wręcz przeciwnie, wyraznie jej się to podobało. Są wakacje, więc wybrałem się wczoraj na plażę. Analogiczna sytuacja- totalny cham, nie reagował na prośby swojej żony nawet o rozlozenie parawanu, otwierał co chwila nową puszkę piwa i zwracał uwagę żonie gdy tylko sie odwrocila, myslac ze podrywa innych facetów. Lubicie to, prawda? Tylko kiedys przyjdzie czas podsumowań, już wkrótce przekonacie się, że prawdziwi mężczyzni to nie ignoranci i chamy, a osoby które nigdy nie pozwolą by ich kobieta czula sie zle!

Gość kolejne prowo
nie lubią tylko co mają zrobić?:o pokazać że to ruszyło?:o zadna kobieta nie lubi chamstwa jedynie na pokaz.

Gość SZURUBURUxxxxxxxxxxxxxx
niesamowite!!!!!!!!!!wprost powalily mnie twoje przyklady :o masz cos do dodania czy bedziesz ignorowal tez mnie?????????

Gość Egoisteeee
Tak.

Gość KŁAMIESZ
przestań siać dywersję. Pewnie jesteś zazdrosny o jakąś swoja byłą, która kogoś ma i chciałbyś im wszystko zniszczyć pisząc takie framazony.

Gość prostaku
z takimi troglodytami jak ty i twój kolega, nie warto sie w ogóle zadawać ani się nimi przejmować. Omijać i na tym koniec :o

Gość maciek256
To standard kobiety tak mają, nie dziw się.

Gość ujgfd
Zazdroszczę wszystkim tym,którzy potrafią okłamywać w sprawie uczuć kobiety są chamscy, wulgarni itp Ja taki nie jestem i dlatego zawsze będę sam. Dobrze wychowani chłopacy nie mają dziś szans na miłość:(

Gość maciek256
Co poradzisz takie życie:P

Gość słuchaj prawdy...
Chłopie, gdzie Ty szukasz dziewczyny? na dyskotekach, na imprezach? w pubach? Myślisz, że znajdziesz tam kogoś z wartościami? może i wyjątki się zdarzają, ale po co Ci dziewczyna, która lubi cwaniaków i chamów?? Zapewne miała podobnego ojca i dlatego ciągnie do takich, może sobie nawet nie zdawać z tego sprawy. Należy takim współczuć. Są dziewczyny, które cenią ciepło i dobroć faceta, np. ja :)