Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Traperka :)

Gowniany problem...;P

Polecane posty

Moj niespelna 4-latek nie chce robic kupy,mowi ze nie bedzie robil bo mu smierdzi i tak lobuz wstrzymuje i przez tydzien potrafi nic nie zrobic.Widze ze mu sie chce ale gdy chce go wysadzic to on nie chce zrobic,usiadzie na kibelku ale zaraz schodzi i mowi ze nie bedzie robil.Dzis plakal ze boli go brzuszek,a ja nie wiem jak go przekonac by w koncu przestal wydziwiac.Mam syropek na przeczyszczenie,ale ilez mozna mu go podawac... przeciez kazdy wie jak takie specyfiki przeczyszczajace wyniszczaja jelita.Nie chce jesc jogurtow ani zadnych owocow.Miala lub ma ktoras z mam taki problem>? jesli tak to w jaki sposob sobie poradzilyscie,bo mi juz rece opadaja.Moze jakies cenne wskazowki ktoras udzieli?

Gość sfsf
niech sra u Tomka

Gość klamerka na
nos :D?

Może pachnąca chusteczka na nos ? Albo maseczka chirurgiczna z kroplą olejku :P Wprawdzie wyglądać to będzie śmiesznie, i trochę wydziwiane, ale jak ma go boleć brzuch, to spróbować można.

heheh chusteczka mysle ze nie zda egzaminu,ale co tam sprobowac mozna :P odswiezacze nie dzialaja.Eh mowie WAm co za koles z niego...

Gość Adela850
mi przychodza do glowy takie pomysly: 1) Porozmawiac (jesli jeszcze tego nie robilas) co by mu umililo robienie kupy np. jakis odswierzac w psikaczu, jakas ksiazeczka, otwarte drzwi do lazienki 2) kupic mu ksiazke o kupie :-) Tak sa takie np. http://www.empik.com/mala-ksiazka-o-kupie-stalfeld-pernilla,prod1060546,ksiazka-p?reko=quartic 3) A moze ma jakis inny problem i boi sie lub wstydzi sie przyznac. ktos mu cos w przedszkolu powiedzial...

Gość hmm*hmm*
Moja corka to miala ,co ja sie z nia nameczyam to masakra tez wstrzymywala ile sie da jej rekord to 12 dni:-/ Byłam z nia u lekarza i to sie nazywa dzieciece zaparcie stolca,jedyna rada to zero słodyczy duzo wody,jogurty ,kefiry itp zdrowa dieta,u mojej corki nawet to nie pomagalo,ostatnio pierwszy raz w zyciu miała biegunke i chcac nie chcac musiala sie "załatwiac" i od tej pory jak czuje ze jej sie chce to robi wiec problem sam sie rozwiazał bo juz niemialam pomysłów,nagrody,straszenie,prosby,unikanie tematu,dieta no nic nie skutkował.