Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smog

Pierewszy raz

Polecane posty

Gość Smog

W jakim wieku i w jakich okolicznościach przeżyliście swój pierwszy raz?

24 lata miałam, z facetem który mi się oświadczył :) Byliśmy wtedy parą pół roku, postanowiliśmy się pobrać i niewiele później jakoś tak wyszło, że się zgodziłam. Wcześniej mieszkaliśmy ze sobą kilka miesięcy :)

Siedzieliśmy na kanapie, znałem ją 2 dzień, 5 godzin a ona do mnie "zgwalc mnie". No i co ja moglem innego zrobic? :D

Gość Smog
No cóż, kobiecie się nie odmawia :p

Niby tak, ale pozniej jej sie tak spotykalo, ze wydzwaniala do mnie, nie powiem, ze sie nie skusilem, z 15 razy sie jeszcze z nia spotkalem, ale w koncu musialem powiedziec dosc! Czasami ja wspominam - if you know what i mean ;)

Gość Smog
Trafiłeś na nimfomankę, nie każdy ma to szczęście i trzeba było czerpać pełnymi garściami :D Haha yeah I know :)

Gość Smog
A i owszem, jak bd miał taki staż jak ty, to pewnie bd myślał podobnie, ale póki jest się młodym, to wszystkiego się chce :p

Gość poplatana
Ja mam 19lat i jeszcze tego nie przeżyłam..

Gość gbhgb
30 lat i to z dziwką, bo stwierdziłem, że w tym wieku być prawiczkiem to obciach. Nikt mnie o to nie podejrzewał bo chodziłem z dziewczyną 5 lat, ale ona czekała do ślubu więc kończyło się tylko na pettingu. Teraz tylko posuwam dziwki nie chce mi się normalnego związku.