Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralikkkkk

Niebawem rocznica smierci mojego dziadka

Polecane posty

Gość koralikkkkk

on mi sie non stop sni tak jakby myslal,ze zapomnialam :o często snil mi sie dosyc nieprzyjemnie - jak lezal w trumnie,innym razem to pogrzeb,to moja siostra go zamordowała :o trwalo to czesto , kilka razy w tygodniu wkurzylam sie i powiedzialam ze ma nie przychodzić w snach - chyba,że przyjemnie wczesniej modlitwy nie pomagały,teraz poszedl tylko wieczny odpoczynek i mam spokoj od 3 tygodni :P snil mi sie tylko ubieglej nocy ze byl z odwiedzinami i mama chciała mu wyjawić moj sekret,a ja bylam troche zdziwiona bo on przeciez nie zyje a jednak przychodzi? :P o co mu chodzi,czemu mi truje dupe?

Gość koralikkkkk
to był taki głupi sen,że ona go zatłukła jakąś pałką czy coś,w każdym razie on byl w tym snie ofiarą,a my ją linczowaliśmy:classic_cool: wiem że by czegoś takiego w życiu nie zrobiła więc nie wiem skad taki sen. I tak jakby on byl ciałem a duch to chyba gdzies w zaswiaty ulecial.;) Niby byl martwy niby nie... To takie dziwne ze nie da sie tego opisac.

Gość koralikkkkk
Wiem że takie tematy zazwyczaj nie mają wzięcia, ale może jednak ktoś mi jakos pomoze? Sama tego nie rozumiem :(