Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no name some girl

Pociągają mnie faceci, którzy mają problemy z prawem.

Polecane posty

Gość no name some girl

Właśie oglądam zdjecia mezczyzn poszukiwanych przez policję za rozboje itp, niektorzy z nich są bardzo seksowni. Z jednym z nich miałam wspaniały seks... Aż się wzruszyłam, jak zobaczyłam jego zdjecie. Ostatni raz go widziałam 3 lata temu. Niesamowity facet. Mam nadzieję, że przestanie pakować się w coraz to nowe kłopoty, bo kilka lat odsiedział w puszce... To była niesamowita historia. Sprzedał mnie do niemieckiego puffu, manipulował mną, wiem, że chciał na mnie zarobić, ale jednocześnie... przeżyłam z nim kilka naprawdę cudownych chwil. Sama chciałam tak pracować. To już przeszłość... Teraz mam normalnego faceta 2 i pół roku. Ale aż mi łezka poleciała, jak zobaczyła zdjęcie B...

Gość trele morele30
a kogo to obchodzi? Postaw zdjecie tego recydywy i strzel sobie palcowe a nas tu nie zanudzaj.

Gość no name some girl
synek! nie pyskuj.

Gość Halina 1951
Domestos!

Gość no name some girl
I cała reszta. Nie cwaniakujcie do mnie na kafeterii, bo obracałam się w takim środowisku, że pojadę każdego, kto nieudolnie spróbuje mnie zdissować. Skaczę jak żabka po główkach takich frajerków. KOZAK W NECIE, CIPA W ŚWIECIE :)

Gość no name some girl
Potrafiłam zarobic 500 euro w 1 noc, mowie w kilku jezykach, bo studiowalam na uniwerku i glupia nie jestem :) po prostu lubię konkretnych ludzi, a nie ciotowatych. Nigdy nie przestanę jarać ziółka, a wy się trujcie alkoholem. Bujałam się zajebistymi taksówkami z orientalnymi mężczyznami, piłam super trunki w naprawdę ekskluzywnych hotelach w milym towarzystwie... Pokupowalam sobie troszke fajnych rzeczy, z praca skonczylam, bo zakochal sie we mnie moj klient :) I jestesmy razem juz prawie 3 lata.

Gość Halina 1951
Hrrrrrrrrrr tfu, ty zlewie na nasienie!

Gość no name some girl
Zawsze było w gumce!!! SAMA JESTEŚ ZLEWEM, domestos wyprał ci widocznie mózg :D

Gość no name some girl
Ciebie Halinka by patykiem nikt nie tknal, a ja zarobilam na swojej urodzie i jestem ustawiona na kilka lat, nie musze pracowac :)

Gość no name some girl
moim pierwszym klientem był Azor,pies sąsiada

Gość no name some girl
Robiłam to z takimi przystojniakami, ze pomarzyc sobie możecie :)) Kilku sie we mnie zakochalo i chcialo ze mna byc. jeden sie chcial chajtac i od razu miec dziecko ze mna xD Inny plakal, bo kolezanka nie chciala porzucic pracy prostytutki i z nim sie zwiazac xD Faceci sie zakochuja w dziwkach!!! BYLAM - WIDZIALAM. Wyjezdzasz i pracujesz kilka tygodni w zajebistym burdelu z ochroną, jestes bezpieczna, robisz to w gumce. Rozkochujesz w sobie najgorętszego i najbardziej ogarniętego klienta, a potem jestes ustawiona, bo mieszkasz za granicą i tutaj spokojnie sa opcje posiadania kasy bez pracy, jak sie dobrze pomysli :) trzeba tylko miec pomysl i znalezc odpowiednia osobe. moja druzyna to ja i moj facet, jestesmy jak Bonnie and Clyde ^^

Gość no name some girl
Idę spać, bo całą noc imprezowałam :) Chuj wam w dupska :)

Gość no name some girl
Kurwa jak mi zal glupich ludzi, ktorzy nie mają pomysłu na siebie. HAJS TO PODSTAWA W DZISIESZYM SWIECIE, bez hajsu jesteś nikim. zapamiętajcie to sobie, nieudacznicy z kafe :)

Gość no name some girl
jestem dumna z tego topicu, hehe. jak zwykle nikt mnie nie przegadał. NARKA LESZCZE :D

Gość skoro jesteś taka zajebista
to co ty robisz na kafe? :D Wiesz po czym poznać, że Twój topik to prowokacja? :D "pojadę każdego, kto nieudolnie spróbuje mnie zdissować. Skaczę jak żabka po główkach takich frajerków. KOZAK W NECIE, C*PA W ŚWIECIE" zdanie powyżej - przedwczesna asekuracja świadczy o tym, że jednak jesteś osóbką o słabej psychice, więc wracaj robaczku już pod swój kamyczek. :)

Gość azurrrooo
co tam u twojego alfonsinia? :D

Gość no name some girl
Mam zajebiscie silna psychike i podskakiwalam nawet do szefa gangu :)