Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamaczekkkkk

prowokacja wobec faceta

Polecane posty

Gość hamaczekkkkk
Wiesz, pracujemy i mieszkamy w innych miastach, choc nie bardzo daleko (ok 25km) i czasem trudno zgrac sie.

Gość ino dalej
Ale on do tych lasek, pod które się podszywasz, to co pisze? Zapytaj go, jako one, czy się teraz z kimś na poważnie spotyka, to będziesz wiedziała.

Gość hamaczekkkkk
Co pisze? Do kazdej to samo. Ze chetnie pozna je blizej, bo po to wszyscy sa na tym portalu, by sie poznawac. I ze na poczatek zaprasza do korespondencji. Po prostu kalka. Im dalej w las, czyli w miare pisania dorzuca do swoich pasji, pasje osoby, z ktora akurat pisze. Przyklad wymyslony przeze mnie teraz: ktos posyla mu zdjecie w stroju do nurkowania, to on oznajmia, ze tez uwielbia plywac itd.

Gość ino dalej
Hm... coraz gorzej to wygląda, w sensie - ten facet jawi się jako coraz bardziej beznadziejny. Chyba dobrze, że wyszło jak wyszło. Jeśli możesz to olej go, naprawdę. Chyba że chcesz być jego znajomą :)

Zabawa w podchody...żeby sobie udowodnić że to co się widzi jest prawdą ??? Nie o to chodzi w związku. Gość kombinuje na wszystkie możliwe fronty. Nawet nie warto z nim nawet rozmawiać, bo i tak będzie kłamać i szukać na boku. Zapomnij o nim bo szkoda czasu i nerwów.

Gość hamaczekkkkk
Dlatego nie chce z nim rozmawiac. Tak mysle, ze to nie ma sensu. Powiem to, co tutaj napisalam i tyle. Niemniej czuje sie okropnie.

Gość hamaczekkkkk
Znajoma? Nie, raczej nie:o Do znajomego tez trzeba miec jakies zaufanie...

Gość ino dalej
No domyślam się, jak się musisz czuć, ale pomyśl, że dobrze się stało. Gdybyś się nie daj boze zakochała i nic nie wiedziała, jak Cię facet w jajo robi, to by był dramat.

Lepiej wcześniej niż później :) Dasz sobie rade, pół światu tego kwiatu. Trzeba się szanować, bo jak samemu się nie będziesz szanować, to nikt nie będzie.

Gość hamaczekkkkk
Dziekuje Wam za mile slowa i wsparcie :)

Gość ino dalej
Spoko, widać że mądra i ogarnięta z Ciebie kobieta, więc na pewno znajdziesz kogoś wartościowego. :)

Gość hamaczekkkkk
Nie do konca zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze "pol swiatu tego kwiatu", ale desperatka tez nie jestem. Nie mam jakiegos parcia na pieluchy, obraczki itd. Dlatego tez nie cisnelam tego faceta w ogole. Wszystko szlo jakims tam "swoim" tempem... Az nagle szydlo wyszlo z worka. Staram sie byc "ogarnieta i madra", ale roznie to w zyciu wychodzi ;)

Gość hitsezonu
a jak tam, powiedziałaś mu "goodbye" a on co na to???

Gość hamaczekkkkk
Poki co nic nie powiedzialam, bo wczoraj rozmawialismy zbyt krotko- spieszylam sie do pracy, a dzisiaj jeszcze nie gadalismy. ale widze, ze licznik odwiedzin jego strony rosnie. dzisiaj o 20 odwiedzin. on sam zdjecia zachecajacego tam nie ma, wiec sadze, ze to on zaczepia w duzej mierze te kobiety... Ja juz decyzje podjelam. :(:O

Gość asddasdfffffafa
nadal to ciagnij umow sie z nim ,a potem mu napisz,no wiesz nie podeszlam do ciebie bo za brzydki ejstes,masz takie krzywe nogi, z druga postap tak samo wymysl ze wyglada jak paszczak, i jako nowa laska sie zaloguj miej juz kilka zdjec na profilu by sbyla realna, i potem mu sie pokaz, i w pysk mu daj jak bedzie dlaej to ciagnal...ale daj mu s#czas

Gość hamaczekkkkk
Nie no brzydki nie jest. Normalny w kierunku na plus. Krzywych nog nie ma ;) Jest wysokie, posture ma wlasciwa. Ale zaden atleta z niego. z jednej strony cos mnie kusi by ciagnac te fikcyjne kontakty nadal,a z drugiej nie chce na tego dupka tracic juz energii i czasu:( Do tej brzydkiej dzis juz nie napisal.

Gość hamaczekkkkk
Obrzydza mnie wizja tego, ze raz grzal dupe na mojej kanapie szepczac to i owo i roztaczajac aure, ze jestesmy tylko my; a innego dnia pewnie robil to samo z inna:O Zadaje sobie ot tak pytania- jakim trzeba byc czlowiekiem, zeby robic takie rzeczy z premedytacja? :O

Gość umów się z nim
jako jedna z 2 i kopnij go w jaja

Gość umów się z nim
mam lepszy pomysł Umów się z jakimś facetem,zapraszając tego cwaniaka do siebie. Przedstaw mu nowego i powiedz:znalazłam prawdziwego faceta szmaciarzu :) Moze być fajnie

Gość hamaczekkkkk
Dzisiaj 4 dzien jak on sie nie odzywa. Ja tez nie. Byc moze juz wszystko rozegralo sie bez slow. Jednej z nich napisal, ze nikogo dotad nie poznal. :D:O Oczywiscie wciaz grasuje na portalu, tylko troche bardziej ukryl sie teraz(osoby bez zdjecia nie moga wejsc na profil). Co za zalosny czlowiek...

Gość i jak hamczku ?
i jak odezwal sie ?

Gość hamaczekkkkk
Tak, zadzwonił. W niedziele mu powiedzialam to, co zamierzalam.

Gość dck
i dobrze! brawo! nie przejmuj się nim

Gość hamaczekkkkk
Po tym telefonie emocje juz w ogole opadly ze mnie. Nie dalam mu za bardzo szansy na powiedzenie czegokolwiek. Ale pewnie znowu i tak by klamal. Mam nadzieje, ze juz nie bedzie nigdy kontaktowac sie ze mna. W koncu bytujac tyle czasu na sympatii zapewne ma X nowych kontaktow :D Nie wiem tylko jak mozna byc tak niedojrzalym emocjonalnie w wieku 35lat. No, ale widac mozna.

Gość dck
niestety, faceci to świnie. ciekawe, że spora ich część w ogóle nie załapuje, że im się związki nie udają właśnie dlatego, że zawsze chcą "coś" trzymać w zapasie, a tego kobiety nie akceptują i odchodzą.

Gość hamaczekkkkk
Drobna pani... 7 miesiecy? Tez cudnie. Opowiesz cos wiecej?

Gość Czarna 1999
brawo hamaczek, niestety ja tez mam za soba kilka takich znajomosci, po ktorych oczka szeroko sie otwieraly i mowilam - ale o co chodzi???? Dam Ci hiciora na pocieszenie z zycia! Z facetem spotykamy sie tez z pol roku, jest juz seks, pomieszkiwanie razem, gosciu jest szycha w Polsce, troche macza palcow w politycy, ale to bardziej taki wplywowy biznesmen, organizuje rozne wazne imprezy kulturalno-spoleczne, charytatywne, udziela sie z aktorami ..no cuda wianki - jednym slowem powazny facet, po rozwodzie, z dzieckiem, po 30stce! Ale przejdzmy do meritum sprawy. Po upojnej nocy gdzie slysze jaka jestem boska i chce ze mna kolejne dziecko, wychodzi z domu, ja siadam popoludniu do komputera i otwiera sie facebook (komputer sie zawiesil i nie wylogowal sie), otwiera sie prosto na wiadomosciach z jakas laska, gdzie na koncu pisze cos a la "kochanie brak mi Ciebie" - pisal to wieczorem gdy ja juz spalam, dzien wczesniej....fajnie no nie? i wiesz ze nawet nigdy mu o tym nie powiedzialam, powoli to skonczylam, balam sie ze gdybym mu to wszystko wyjawila to by sie mscil, bo byl bardzo wplywowy i do tego honorowy i chyba z rozdwojeniem osobowosci..balam sie po prostu. Chcialam by to sie rozpadlo w inny sposob, tak po prostu, ze niby sie klocimy i nie pasujemy do siebie..... taka oto histori ps moj maz ktorego kocham nad zycie tez "pochodzi" z netu ;)

Poczatek podobny jak u Ciebie autorko .Zalozylam nowe konto z miejsca odpisal ,a na pytanie dlaczego jestes na tej stronie ...odpisal ,ze szuka kogos bo jest sam i takie bzdety (w tym czasie pisal ze mna z komorki utwierdzajac mnie ,jak bardzo jest ze mna szczesliwy .Po kilku takich wymianach przyznalam sie ,ze to jestem "ja " (pewnie wbil sie w fotel hehe) . Przez 1 tydzien byl spokoj i gdy doszlam do siebie ,odezwal sie i prosil o spotkanie ,wysylal smski (to bylo straszne -jak psychopata ) Postanowilam dac mu nauczke .napisalam ,ze jestem w ciazy ( bylam pewna ,ze zwieje )i przestanie sie odzywac .Bylo odwrotnie .Prosil abym usunela i takie bleble (okazalo sie ,ze ma zone ) dran pieprzony .Troche go potrzymalam w nerwach i napisalam mu ,ze usune ale on za to zaplaci .Zgodzil sie (bylam w szoku ) wyslal pieniadze i mam cisze juz od miesiaca .mam nadzieje ,ze utarlam mu nosa Ps pieniadze ktore dostalam przelalam na unicef(pomoc dla dzieci ) Autorko zycze powodzenia

Gość hamaczekkkkk
Dziewczyny, historie obledne... :O w zasadzie to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... dzieki, ze podzielilyscie sie nimi - w kupie razniej ;) Ten moj byly znajomy zony raczej nie ma, bo podejrzewam, ze wtedy nie bylby dostepny dla mnie w kazdy weekend. Choc moze to wcale nie jest wyznacznikiem czegokolwiek ;) Zreszta tak naprawde nie ma to zadnego znaczenia.