Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obolała22

Czy lekarz pierwszego kontaktu przepisze mi morfine na bolesne miesiączki?

Polecane posty

Gość Obolała22

Jak w temacie

Gość zawsze mozesz sie tam
zaden lekarz ci morfiny na bolesny okres nie przepisze...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Chyba Cię pojebało :O:O ? Podając leki przeciwbólowe zaczyna się od tych najsłabszych, jak nie pomagają , to stopniowo podaje się silniejsze... jjesteś ćpunką tak ? Nikt kto nie cpa nie chciałby morfiny od razu

Gość Obolała22
Tramal i ketonal nie działają na mnie, chciałam po prostu coś mocniejszego :O

Gość Obolała22
Do niedawna miałam dostęp do plastrów z morfiną i fantastycznie się sprawdzały :(

Gość żartujesz, prawda?
nie wierzę, że można sobie aplikować morfinę na bolesne miesiączki... jeżeli na prawdę tak Cię boli to musisz pójść do ginekologa, ustalić przyczynę, ewentualnie jakieś hormony dostaniesz na uregulowanie cykli/miesiączek.

OK, w takim razie przepraszam, zwracam honor 🖐️ ale myślę, że i tak to jest mało prawdopodobne, że przepisze.- wyśle Cie do ginekologa i nakaże przeprowadzić jakieś dogłębne badania, bo to nie jest normalne, żeby aż tak bolało żeby trzeba było morfine przepisywać

Gość Obolała22
Robiłam niedawno kompleksowe badania, wyniki idealne. :(

Poproś o tabletki antykocepcyjne - oprócz oczywsitego działania zniwelują ból miesiączkowy, na pewno nie całkowicie ale przynajmniej trochę

Gość Obolała22
Tabletki odpadają, nie będę się faszerowała hormonami bez potrzeby :O

Gość bedwin
Hormonami się nie będziesz faszerowała ale narkotykami tak? poczytaj o endometriozie, bo takie bóle nie są normalne

gdy sie regularnie cwiczy a najlepiej co dzien tak zeby sie naprawde zmeczyc, to uwierz ze duuuuzo lzej sie przechodzi okres. a poza ketonalem, tramalem i morfina jest troche innych lekow, idz do poradni leczenia bolu.

Gość ghgkj888888
Obolała22 Tabletki odpadają, nie będę się faszerowała hormonami bez potrzeby :D:D:D:D dobre:D Ale morfina faszerowac:D prowo

Gość Obolała22
Jesteście w ciemnej dupie! Morfina w zasadzie nie ma skutków ubocznych, może jedynie uzależnić. A tabletki hormonalne mają całą mase skutków ubocznych i zmieniają wasze DNA!!!!!

Gość kiki i koko
chyba masz problem ,ale z nim to do manaru

Gość Obolała22
To ty masz problem. Jest nim ignorancja i niewiedza!

Gość 783 flokaaa
Zmieniają DNA ? :O Ty może wróć lepiej do szkoły i przerób podstawy genetyki dziecko drogie... HAHAHAHAHAHAHAH Albo iść na 1 lepszą uczelnie medyczną i powiedz to profesorom od genetyki - zobaczysz reakcję :D

Gość przed okresem 23
autorko ja Cie rozumiem mi na szczescie pomaga Ketonal ale jakby nie pomagal tez chcialabym inny lek i nie zwazala na skutki uboczne. Kto nie ma tak bolesnych okresow tego nie zrozumie. Ja dostaje takich boli ze sie nie moge ruszac mowic nie moge wymiotuje to jest masakra co sie ze mna wtedy dzieje

zacznij co dzien cwiczyc, zobaczysz ze pomoze. oczywiscie radze zaczac po okresie...

Gość Obolała22
Informacje mam wprost od polskiego towarzystwa genetycznego, doucz się dziecko! Za tym stoją olbrzymie pieniądze, nikt oficjalnie się nie przyzna, że jego tabletki sieją spustoszenie w organizmie i zmieniają ludzi w zombie!

do momentu kiedy nie ruszylam doopska to mialam podobnie, bole okropne, wymioty, biegunki itp

Gość 783 flokaaa
Taaak :) ? Chętnie poznam tą nazwę. Słucham

Gość o rany julek
hormony zmieniaja DNA???? gdzie zes takie pierdy wyczytala??? przede wszystkim powinnas pojsc do gina zeby znalazl przyczyne bolu bo faszerowqnie sie srodkami p-bolowymi problemu nie rozwiaze, jedynie go maskuje

Gość Obolała22
Dobra, nie chce mi się tego ciągnąć. Jestem facetem i mi się nudziło, a tabletki antykoncepcyjne naprawdę wam szkodzą. Widzę po mojej dziewczynie. :) Dzięki za odpowiedzi. :classic_cool: