Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgubiłam czarny nick

gdzie szukać męża informatyka?

Polecane posty

Gość jeszcze było Milenium Edition
ona tego za pewne nie zatrybi tego nigdy autorka jest jak win 2000 i tak się ma do faceta informatyka , jak 2000 do 7 jak zatrybi to jest warta głupiego informatyka chociażby :P no tak chce ynformatyka yntelygenta ale jej poziom jest kiepski :P takie rzeczy tylko w erze , ale era nie przetrwała :P heh teraz wchodzi 8 , całkiem spoko system może trzeba było zrobic porównanie 2000 do tej 8 ?

Gość asus susa
autorka chce kasy i faceta którego zadna jej nie odbije 🖐️ przecież na świecie jest mnóstwo inteligentnych facetów ale widocznie zaden się nią nie interesuje... [czesc[ To wszystko w tym temacie

Gość jeszcze było Milenium Edition
wtyczki można próbować dograć :P ale nastąpi zrzut pamięci na dysk albo wywali blue screena :D

Gość chodzi jej tylko o jedno
przecież to oczywiste o czym mówisz asus susa

Gość wiesz mam takiego kolegę
informatyka nie może znaleźć dziewczyny , bo waży 150 kg :P broni się juz 5 lat a w głowie mu mangi i quake , chesz takiego?

Gość asus susa
no a ona dalej będzie się zapierać że to nieprawda Przecież od początku wiadomo, że autorka myśli że taki informatyk jest aspołeczny i jak zobaczy byle jaką dziewczynę, np. autorkę to od razu rzuci się na nią, obdarzy ją kasą i finansowym oraz uczuciowym zabezpieczeniem. 🖐️

Gość pytanie na deser
a ile zarabia administrator sieci komputerowych w warszawie, z ok 10 letnim doswiadczeniem? duza firma

Gość asus susa
autorko coś ci nie wychodzi porownanie... jednak nie jestes za bardzo bystra

Gość autorka jest jak win 2000
8 to jeszcze sprawa niewiadoma , obawiam się ,że jeśli dla tej śmiesznej landryny to liftingowe rzeczy , to powinna szukać kogoś jak Pegasus. Kompatybilny do jej zliftingowanego mózgu. Ciekawe czy zatrybi o co kaman >>>

za wysokie progi jak na twoje nogi panno :P to może się jarasz linuxami chociaż? a o czym ty będziesz ze swoim bystrzakiem rozmawiać ? heh twój poziom to jak procesor z amigi wolniejszy od kalkuratora a jego jak złożony układ asynchroniczny w małym kontrolerze.......dałaś się rozgryźć bo jesteś strasznie prosta , chcesz być bezpieczna z inteligentnym odludkiem bo brzydkiego tumana nie zostawi prędko i zabezpieczy finansowo , bez tego drugiego to można polecić takiego jak mój kumpel zawsze miałabyś o czym gadać ale taki na ciebie nie zarobi :P

zgubilam, jesli walniesz sobie np. me.getString() to mała sznasa, ze zagada do Ciebie facet, ktory nie wie o co chodzi i zapyta, bo widać, że to programistyczny żart, więc bałby się, ze wiesz więcej od niego, a oni tego raczej nie zaryzykują :)

Gość mam informatykę w gimnazjum
i akurat to wiem :D string to po prostu łańcuch :P tryb tekstowy łańcuchowy a nie pasek w gaciach jak myslisz autorko, tak ta tasiemka co się wżyna w dupę i laski się tym jaraja jak z zza spodni wystaje

ja nie piszę , ale ty zagubiona w gąszczu jak intel 4004 , i takie idiotki chcą faceta informatyka,,, Buhahahah o czym chcesz z nim rozmawiać? Podaj choć jeden temat związany z komputerami..i nie kafe

Gość pytanie na deser
a ile zarabia administrator sieci komputerowych w warszawie, z ok 10 letnim doswiadczeniem? duza firma odpowie ktos?

8 to już się wszyscy jaraja co znam, 7 w tyle zostaje :P fakt jeszcze mało czasu ,żeby sprawdzić przy jakich zastosowaniach daje sobie radę :P no nic może podłapie temat jak bystrzaka złowić

deser mój znajomy 23 lata, zarabia około 10 tysięcy w wawie , pracuje około dwóch lat jako administrator

Gość blebluś1
informatyk to jest stare określenie, to jest nikt. To jest ktoś od niczego. Znam jednego ma 26l(samotny), przystojny, wysoki 186cm, szczupły, długie włosy i 3-4 dniowy zarost jest programistą w Krakowie. Zarabia 8000PLN brutto jeździ 12 letnią Toyotą Avensis. I jak wiele osób tu opisywało, jest niesamowicie inteligenty, świetny w tym co robi, w życiu codziennym przeciętnie tzw głowa w chmurach. Facet niesamowicie konkretny jeżeli umiesz logicznie coś zargumentować on to przyjmie, z nim nie da się rozmawiać o pierdołach :)))))))

Gość zadam proste pytania autorko
1.czym się różni pamięć ROM od pamięci RAM? podaj przykłady - jak miałaś informatyke w podstawówce to powinnaś to wiedzieć ;) 2.jak uzywasz painta to powinnas wiedzieć, o ile wiesz co to paint? czym się różni grafika rastrowa od wektorowej ? 3.podstawowe pytanie czym jest informacja i jak jej jednostke zdefiniować ? :P chcesz chłopa informatyka to musisz znać odrobine jego profesję bo komputer to ma każdy głupi w domu :P

Gość zatkało kakao cooo?
co autorko zatkało kakało?

RAM - zapis i odczyt, ROM - stał -tylko odczyt wektorowa - formuły matematyczne, formaty svg, cdr itp. rastrowa - obrazki, np. zdjecia, PIKSELE informacja to informacja :D dla informatyka najmniejsza jednostką jest bit

swoja drogą ja znam bardzo wielu wolnych informatykow kolo 30 i to są fajni, przystojni faceci, więc jak się dobrze rozejrzysz pewnie trafisz poza tym bzdurne jest zalozenie, ze informatyk szuka kobiety, ktora zna się na komputerach, jesli facet wie co robic z kobietą :) nie będzie musial opowiadac jej calymi dniami o przewadze Gentoo nad Debianem kobiety rowniez nie szukają facetow, z ktorymi bedą mogły wymieniać sie doswiadczeniami na temat najlepszych lakierów do paznokci i koloru włosów więc zalozenie, ze nie ma szans na informatyka jesli nie zna sie na komputerach jest idiotyczne, tak samo jak idiotyczne jest obrazanie kogos, kto na komputerze sie nie zna, bo rozeznanie w systemach operacyjnych jest ostatnią rzecza mogacą świadczyc o inteligencji zazwyczaj Ci, ktorzy maja najwięcej do powiedzenia o tzw. "informatyce", wysmiewając innych, rozbijają się o najprostsze zadanie z matematyki :)

Gość pytanie na deser
az 10 tysi admini sieciowi w wawie zarabiaja? to taki z dosw 10 lat ile moze zarobic?