Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgubiłam czarny nick

gdzie szukać męża informatyka?

Polecane posty

Gość Margo z Amazonii
ŁYSY? Kompletna pomyłka! Pod blok!

Głupoty wszyscy pieprzycie aż głowa boli. Miałam faceta informatyka, programista o którego bili się klienci, jego życie kręciło się wokół programowania, ale oprócz tego miał inne zajęcia i zainteresowania. Ja totalny jeleń z informatyki a nigdy nagadać się nie mogłam z moim informatykiem. Czasem mi opowiadał o swojej pracy ale nie oczekiwał konwersacji na temat Linuksa czy języka programowania, tylko odrobiny wysłuchania. Oprócz tego razem mieliśmy inne tematy do rozmowy, od totalnych pierdół do osobistych spraw czy problemów. Przecież ja też z nim nie dyskutuję na temat tego, że komórki dendrytyczne prezentują limfocytom B wytwarzanie immunoglobin... Był bardzo mądry i elastyczny w rozmowach. A tak na serio to który informatyk gada ze swoją dziewczyną o programowaniu? Co nie zmienia faktu, że autorka jest głupia bo szufladkuje że każdy informatyk jest inteligentny i ją zechce, w dodatku ma płytkie myślenie.

Gość Margo z Amazonii
mialo być *display: block ! oczywiscie

Gość Margo z Amazonii
A Ty nie? Wszyscy informatycy są inteligentni? Buahahaha

kończyłam liceum mat-inf, mam paru znajomych i to naprawdę fajni faceci (informatycy z zawodu), znam tez glupich informatyków (ale ci fajni są nei dosć że fajni to osobowościowo pasuja do mnei, dobrze mi się z nimi dogaduje)

Gość Margo z Amazonii
Informatycy jakich znam wydają się być wybitnie aseksualni i nieromantyczni, absolutne przeciwieństwo tego wymarzonego.

Gość romantyczny informatyk
nie mow bzdur, jestesmy bardzo romantyczni ja mojej ukochanej podarowalem moje wieloletnie konto na steamie, i co ? nie docenila zimna suka

Gość Margo z Amazonii
"Informatycy jakich znam" Skoro jesteś informatykiem musisz mieć co najmniej średnie, to skandal, że nie rozumiesz tak prostego zdania

Gość załóz bloga jak kamila
to znajdziesz i poka cyce

Ja wiem! Winiacz już stygnie. Tylko ławeczkę trza znaleźć. ;) Przy okazji, proszę o gorące wyrazy współczucia dla calej braci informatycznej, oplatającej swoim zasięgiem nasz cudowny kraj. Pracują w małyhc klatkach 2x2, nie mogą się ruszać, a jedynie czasami rozprostować nogi, a dokarmiani są jedynie przy pomocy specjalnych skoncentrowanych papek NASA. A wszystko po to, byście mogli korzystać z google, kafe, facebook, etc. :O

Raz byłam dla zabawy na "speed dates". 90% facetów to sami programiści. Więc polecam, jeśli szukacie informatyka:P Przynajmniej tak to wyglądało w Krakowie:)

Monotonia to dla informatyka degradacja ! Obumrą jego obwody kodowe i jeszcze jednostka centralna zaliczy niebieski ekran śmierci :P Dorzuć spacerki na świeżym powietrzu