Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani krecik

Mam 35kg nadwagi... Jak schudnąc ?

Polecane posty

Gość pani krecik

na forum Diety piszą same oszołomki od dukana i diet kwasniewskiego. Ja po prostu jem mniej. Zrezygnowalam z cukru, slodyczy waga spada ale powoli..musze zaczac cwiczyc. Od przyszlego tygodnia ide na kurs pływania, od 1.10 studia...zajęcia bede miała rano do poludnia a potem caly dzien wolny...cos trzeba robic. Teraz jezdze na rowerze codziennie, w zime tez mam zamiar, kiedys jezdzilam i bylo calkiem ok dokupiłam tylko zimowe opony. Co jeszcze proponujecie? Do wiosny chce byc szczupla laska :D

Gość pani krecik
dlaczego nie? Juz schudłam 7kg

to zostało ci jeszcze 28. Ale jak chcesz być super laską to musisz być bliżej granicy tej pierwszej

a czemu nie schodnie? ja tam nigdy się nie odchudzałam, ale trochę się znam :) na pewno ćwiczena aerobowe - bieganie, pływanie rower, skakanka i intensywny taniec. pamiętaj o dobrych butach do biegania, żeby nie przeciążyć sobie stawów. czerwona i zielona herbata chyba pomagają trochę, l-karnityna (mój chłopak brał kiedyś i działało), no i dieta bogata w białko i warzywa. węglowodany też mogą być, ale raczej złożone. powodzenia :)

Gość 345252
Przede wszystkim spróbuj zamienić węglowodany na białka. Odrzuć chleb, cukier ZUPEŁNIE. Zacznij jeść więcej jaj, twarogu, mleka, ryb. Wieczorem wyłącznie to, zero węglowodanów. Węglowodany tylko rano. To tego biegaj. Wiem co mówię, schudłam 25 kg, a chcę jeszcze ok. 10.

Gość ostrzegam Cię tylko
mniej jeść przede wszystkim. i zero chipsów, batonów... powodzenia.

Gość kwas_imodo
udaj się do azora po poradę. On też walczy z nadwagą :D pewnie zaaplikowałby ci łóżko - dobre na wszystko :D

Gość Średnia krajowa :)
mniej żreć

Gość patrycja_fizjo
Co powiesz na terapię ketogeniczną? Możesz bezpiecznie i szybko zrzucić nadwagę pod okiem lekarza i dietetyka. Nawet 10% masy ciała w przeciągu 10 dni. W trakcie terapii dostarczasz do organizmu odpowiednią ilość niezbędnych witamin i substancji odżywczych. W tym czasie możesz normalnie funkcjonować i chodzić do pracy. Podczas terapii nic nie jesz, poza specjalną mieszanką, ale możesz pić wodę, czy herbatę, a mimo to nie czujesz w ogóle głodu. Mieszanka jest podawana prosto do żołądka, specjalną, cienką i elastyczną rurką – sondą nosowo-żołądkową, za pomocą specjalnej pompy, którą nosisz w torebce.Podczas 10 dni Terapii Ketogenicznej następuje aktywny proces spalania tkanki tłuszczowej (bez utraty tkanki mięśniowej), który powoduje zmianę sylwetki szczególnie w okolicach brzucha, bioder i ud. Jednocześnie do mózgu wysyłany jest sygnał zmniejszający uczucie głodu.