Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chodząca załamka

Znamy sie 2 tygodnie, a on mowi że go podniecam.

Polecane posty

Gość nostromo_ghah_666
klasyczny *ruchacz*? to musi być nieziemskiej urody? :D

Gość nostromo_ghah_666
No niczego mu nie brakuje. Nie jest ani niski, ani łysy, ani wątły. Opisałaś średniego gostka, a większość taka jest. Nawet dobra nawijka nie zdziała cudów jak brak super wyglądu, aparycji adonisa :)

Chodząca załamka to jest troche dziwne ze znacie sie dwa tygodnie i juz mu sie spodobalas i teraz pieprzy ze go podniecasz..jak pisalam wczesniej mam podobna sytuacje do ciebie..tyle ze u mnie trwa 4 miesiace...ja na twoim miejscu trzymalabym dystans do niego..i ja wlasnie tak robie teraz..

Gość rozradowany śmiechem
Tym tekstem o podniecaniu pewnie myślał, że wzrośnie Ci momentalnie ego o 100%, poczujesz się "sexiastą" laską i zaraz zechcesz mu rozchylić nogi. Nie udało sie od razu to jeszcze zostawił sobie trochę czasu ale w końcu rzuci Ci "ruchasz się czy nie?" i tu będzie kwestia zakończenia lub nie znajomości. a wogóle to gdzie się poznaliście? macie jakichś wspólnych znajomych?

a znasz jakichś jego znajomych? przydaloby się sprawdzenie opinii o nim ;) Znając życie i opisy to ruchacz na kilka frontów :P

no i wniosek jest taki ze on chce tylko jednego i juz..zrobi to i cel osiagniety..ja dam ci jedna rade: nie daj sie tak łatwo..a jak on dalej tak bedzie naciskal to rzuc go..

Gość i was here
dobre prowo :)

może zrób prowokację i wystaw mu jakąś swoją ładną koleżankę, zobacz czy też będzie ją podrywał.

Gość płaskostopie moim dylekamtem
ten tekst o podniecaniu to może zawsze podaje tym laskom co poznaje na tych sex stronach?

Gość nostromo_ghah_666
Przede wszystkim nie zadawaj się z debilem, bo kto normalny daje lasce nr telefonu ten sam, który wstawia na ero portale. Albo potraktował cię jak kolejną potencjalną kurewkę i dał ci swój SŁUŻBOWY numer :D albo jest na tyle zidiociały, że szkoda mu kasy na inny lewy starter :) chyba, że ma tak mało znajomych, że jedzie na 1 numerze. tak czy siak, mało rozgarnięty typ.

Gość nostromo_ghah_666
takie życie. jeszcze nie jeden raz będziesz oszukana. szukaj, a będzie ci dane :D

Gość płaskostopie moim dylekamtem
poszukaj sobie na męża wiernego, wierzącego katolika, a nie wśród ruchaczy...

Gość wiśniowa^^
aczkolwiek z katolem nie zaznasz wyuzdanego *przytualnia* hehe :)

Gość wiśniowa^^
oddal się na wyspę jak dziewica :)