Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnistic frint

powiedz mi jakie zdjecie masz na profilowym a powiem ci kim jestes>?jakie zdjeci

Polecane posty

Gość agnistic frint

jakie zdjecia macie ,a jakie maja znajomi wasi,a jakies was smiesza najbardziej/./? ja znam pewna osobe co ma meza,ale jest cichodajka,oddaje sie szefowi i nie tylko,a na zdjeciu jest w stroju kapielowym i widac jej niemalze wszystko procz anatomicznych czesci ciała,a wszyscy maja beke z jej profilowego,ze tak wprost daje do zrozumienia,ze daje!!

Gość przed okresem 23
ja mam zdjęcie w stroju i kapeluszu nad morzem a wcale taka nie jestem

Gość agnistic frint
chodzi mi o profilowe n a fejbuku

Gość agnistic frint
a ile masz lat??23 to cie tlumaczy,ale jak ktos ma kolo 40 stki,ma faceta to :):) to zrozum ze inaczej to wyglada i jest jeszcze sekretarka w firmie

Gość agnistic frint
jesli masz 23 lata,to looz

Gość kultura w seksie
Mam też w stroju ale nie głowne zdjęcie, tylko w galerii, a nie uważam że to akurat świadczy o tym czy któras jest łatwa czy nie. Gorzej wyglądaja zdjęcia niby w ubraniach a z wypiętymi tyłeczkami, to dopiero jest poza zachęcająca.

Gość przed okresem 23
dalam sobie na profilowe, wczesniej mialam na profilowym zdjecie z gor jak bylam na nartach a teraz sobie zmienilam na zdjecie z wakacji jak stoje do kolan w morzu i jestem w kapeluszu ale nie dalam ze wzgledu na stroj czy cos tylko na piękne widoki. Tak mam 23 lata.

Gość do przed okresem
to jestes typowa lanserka,niestetty..bylam w gorach"daje na profilowe chwale sie ze byłam w gorach: " byłam nad morze tez sie chwale wstyd kiedys ludzie sie tak nie lansowali

Gość Ja nie mam zdjecia a portret
czarna i czerwona kredka ze zdjecia z czasow licealnych. To slucham - kim jestem?

Gość wrrrrerre
dupodajką