Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kzsclkazjca

do mam dzieci ktore mialy kolki

Polecane posty

Gość kzsclkazjca

kiedy sie zaczelo? jak dlugo gtrawalo? co pomoglo?

Gość odkad wrocilam ze szpitala
zadna nie napisz jak bylo u was?

Gość poiuytrew
U nas odkąd syn skończył dwa tyg i trwało mniej więcej do pół roku. Pomagał sab-simplex, bobotic, a w końcu lekarz przepisał nam lek na bazie papaveryny i przeszło jak ręką odjął.

Gość poiuytrew
te wszystkie masowania brzuszka, ogrzewanie np ciepłą pieluchą to u nas o kant d.... :O

Gość hmm*hmm*
moja miała od 4 tyg do 5 m-cy nie pomagało nic jedynie bujanie na rekach pionowo z podgietymi nóżkami,nawet w szpitalu z nia lezalam zeby sprawdzic czy to nie cos innego bo ataki miala straszne,probowalam wszystkich srodkow nic nie zadziałało na szczescie to sie kiedys konczy...

Gość ijkhgf
od 4 tyg.- sab, espumisan inne specyfiki tego typu nie pomogly, pomogl Delicol

Gość kilknkana
u mojej kolka zaczela sie jak miala 3 tyg...nie wiem jak dlugo trwala , bo przeoczylam ten moment i mala przyzwyczaila sie do noszenia i potem nie bylo zmiluj sie, nosilam klocka prawie do roku...dawalam sab simplex...przy drugim dziecku bylam juz madrzejsza

Gość zalozylam ten temat bo zastana
wiam sie czy mnie to ominie? synek kuzynki mial okropne...jak skonczyl 2ty do 4miesiecy WYL non stop i nic nie pomagalo,matka wysrac sie nie mogla.... zastanawiam sie od czego to zalezy? karmili go bebilonem i cycem na przemian.. ja karmie piersia ok 7 razy na dobe,czasem jak musze gdzies wyjsc po cycu daje ok 30ml bebiko zeby sobie pospal..jutro skonczy miesiac i nie placze wcale..jak myslicie? bedzie dobrze

Gość kilknkana
aha te pierwsze misiace byly najgorsze, bylysmy jak siostry syjamskie...bralam ja nawet do tolaty:)

Gość kilknkana
kapiel...no co ty, na tyle luksusu nie mogla sobie pozwolic, bralam najszybsze prysznice na swiece..bylam w tym mistrzynia;)..jak sobie to teraz przypomne, to az mi ciarki przechodza...ehh to byly czasy heheh..a teraz to male wrzeszczace ma juz 4,5 roku..

Gość poiuytrew
delicol to na nietolerancje laktozy, wiec nie zawsze pomoze :O tylko w przypadku ww

Gość hmm*hmm*
oj tak szybkie prysznice,kanapka na szybko kiedy tylko nadarzyla sie okazja hehe to były czasy:Dmoja tez juz ma 4latka.

Gość graco
Kolki zaczęły się w 3tygodniu, trwały mniej więcej do połowy 3 mca. Zdecydowanie polecam Windi katater rektykalny 100% ulga natychamist bez chemii. Przydać się może również Delicol oraz Bobotic/Sab Simplex/Esputicon Witam, Jestem marcówką 2012 i mam do sprzedania płaszczyk ciążowy. Szkoda, żeby leżał, a komuś może się przydać. http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-ciazowa-z-kapturem-jesien-zima-i2583203386.html Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych dzieciątek

Gość graco
Witam, Kolki zaczęły się w 3 tyg, a skończyły w trakcie 3mca. Wg. mnie bezwzględnie, wygrywa WINDI, natychmiastowa ulga bez chemii. Polecam w 100% bez tego byłby płacz i ból. Przydać może się Delicol i Bobbotic/Sab Simplex/ Esputicon Jestem marcówką 2012 i mam do sprzedania płaszczyk ciążowy. Szkoda, żeby leżał, a komuś może się przydać. http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-ciazowa-z-kapturem-jesien-zima-i2583203386.html Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych dzieciątek