Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiniotwórczy portal

znam 6 kobiet, z którymi mógłbym być. ale mam dylemat

Polecane posty

ostatnio sobie zrobiłem taki rachunek znam 6 samotnych kobiet, które są wolne i które mi się podobają fizycznie i pod wzgledem charakteru. wszystkie są moimi koleżankami. tylko nie wiem którą z nich zacząć podrywać, tzn. próbować walczyć o względy. one są różne, pod względem urody, koloru włosów, charakteru, zachowania, poglądów na życie i związki itp oczywiście nie zamierzam grać na kilka frontow, tylko wybrać jedną. jak wybrać tę, do której będę "startował"?

Gość biczessss
zacznij od tego czy one miałyby ochotę. może uważają cię z tylko i aż kolegę :) weź pod uwagę +/- jak ubezpieczyciele :) uważaj żeby polisa nie okazała się przypadkiem na całe życie :D

Gość wiśniowa^^
ta cudowna anonimowość sieci. żeby faktycznie 3 miał na oku to jest kozak :D

Gość sheenaa
To ma byc ta do której cos poczujesz, bedzie ta chemia, zakochasz sie, bedzie Cie do niej baaardzo ciągnęło, a nie ta, ktora będzie ''praktyczna'' bo masz wybór. Jesli nie masz nawet sugestii co do jednej to zastanów sie czy warto.

czy one miałyby chęć? zapewne tak, bo szukają męża. a ja wyglądem nie ostraszam, raczej przeciwnie. do tego walory psychiczne. wady są naturalnie ale chyba do usunięcia .

Gość nostromo_ghah_666
a chyba że walory psychiczne, to już co innego :) cóż za desperacja z ich strony pchnęła je do takiego wyznania :)

Gość <3<3
Hahahaha ''szesc kobiet szukających męża'', normalnie jakis program zróbcie:D;););)