Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladelico

Kurczaki mielone żywcem

Polecane posty

Gość bladelico
pewnie jakaś wrażliwa panienka zgłosi do usunięcia po co wiedzieć, widzieć ?

Gość bladelico
zapraszam świadome gospodynie domowe, konsumentki wielkotowarowych produktów do odwiedzenia zlinkowanej strony

dajcie spokój, ja przez to nie jadłam długo w ogóle drobiu :o widziałam też podobny o krowach - że kraje się je jak są jeszcze żywe. masakra totalna :o

Gość hgi8hi
jestem wegetarianką i chociaż tyle mogę zrobić

ja wegetarianką nie jestem, choć jem BARDZO dużo warzyw i owoców - niektórzy nawet twierdzą że jem samą zieleninę ;)

Gość hgi8hi
okrutni są jak robią tak z żywymi zwierzętami to z człowiekiem też by tak zrobili

Gość bladelico
"lektura obowiązkowa ... dla wszystkich, dzieci także JESTEŚMY ŚMIECIAMI, TAK, ,, MY J E S T E Ś MY WINNI to bydło będące włascicielami tego przybytku jest śmierdzącym góównem ale to my zamykamy oczy na wszystko co złe na tym łez padole w doopie mamy że połowa afryki zdycha z głodu w doopie mamy że nasze dzieci jedzą stolec zamiast parówek ja piertolę ... kielone pisklakm

Gość gruuuuuuuuuUUUUUuuucha
ja od tyg nie jem mięsa, wiem że to niewiele mam nadzieje, ze już do końca zycia chyba że se kupie kurę taką co była szczęsliwa, mieszkała na wsi itd niestety moja mama mi wciska jak ją odwiedzam zawsze mięso, kuźwa, strasznie mnie to denerwuje, nie zaakceptuje tego, że nie jem ehh

Gość obejrzałabym ale niestety
nie dam rady :( widok okrucieństwa na zwierzętach jest dla mnie nie do przeżycia. Napiszcie proszę chociaż gdzie się takie coś robi. No bo chyba nie w Polsce :( Zresztą jeden piernik, ale w Polsce chociaż kogoś nasłać albo się zemścić samemu, a w takich Chinach już nie bardzo. Jak można być taki skurwysynem i tak niehumanitarnie się obchodzić z istotami żywymi. Nigdy tego nie pojmę że ludzie na świecie potrafią być tak różni, że jeden ma tą elementarną wrażliwość w sobie a drugi sobie robi jakby to były warzywa jakieś i bez emocji kompletnie...

Gość basia masia
nie ogladne tego filmiki, możecie opisać co sie tam dziej?:-( gdzie to ejst, dalczegot ak robią??wrzucają całę kurczaki z piorami??czemu to robią??

Gość fcewf
wrzucają żywe pisklaczki do maszyny i mielą,rodem z horroru ale to nie film,zwykła ludzka głupota i bezduszność,kiedy ludzie się zbuntują i przejrzą na oczy?

Gość hhuuuhhuuu
podbijam, smacznego

Gość obejrzałabym ale niestety
ale gdzie taki proceder się uprawia :(

Gość Łezkaaa w okuu
w mojej oczywiście 🖐️

Gość podbój
up up up up up

Gość cxsxfdsafdas
@ obejrzałabym ale niestety W Warszawie

Gość huhuhudedccx
ten filmik wrzucony przez marifoto jest straszny! Nie mogłam obejrzeć do końca, wyłączyłam jak ujrzałam, że to obdarte ze skóry zwierzę wciąż żyje. Straszne, brak słów!

az sie boje oberzec, widzialem film z krowami krojonymi na zywca i do dzisiaj mam to przed oczami, kolejnego filmu nie dam rady. a tych skurwysynow to powieszac wszystkich.

Gość bladelico
sorrki ale będę podbijał może temat jest wart troszkę więcej niż np " czy chłopak z brylantyną dobrze gra w piłkę"

nie musicie oglądać filmu, który wrzóciłam, nawet ODRADZAM, bo mi sie to od wielu miesięcy śni co jakiś czas... ale PODPISZCIE PETYCJĘ, to zaledwie kilka sekund wysiłku.