Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana tematem....

ciaza po antykoncepcji....piszcie dziewczynki..

Polecane posty

Ktora z Was zaszla w ciaze zaraz po hormonach...? W jakim to moglo byc mniej wiecej dniu od odstwienia...??Czy ciaze znosilyscie prawidlowo..?? POdzielcie sie swoimi doswiadczeniami....

up

zaszlam w ciaze gdzies po okolo 3 miesiacach, jestem w pierwszym trymestrze jeszcze, jest normalnie

a czy ktoras z was zaszla moze zaraz po odstwieniu?

up

Gość joooolalala
ja zaszlam bardzo szybko po odstwieniu, brałam microgynon kwiecień maj w czerwcu odstwilam bo bardzo zle sie czulam, wczesniej mialam problemy z jajnikami a w lipcu zaszlam w ciaze:) narazie normlane objawy:)

Gość mama dwa razy
pierwsza ciąża zaraz w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek (tabletki przez ok 5 lat) po urodzeniu znowu tabl - te same, przez 3 lata druga ciąża 9 miesięcy po odstawieniu tabl nie ma chyba reguły dodam, ze nigdy nie miałam problemu z cyklami i po odstawieniu tabl - przed drugą ciążą regularnie miesiączkowałam

a czy kotras z was zaszla w ciaze blizniacza po tabletkach?

Zaszłam w ciążę w drugim cyklu po odstawieniu tabletek, jestem w 26 tygodniu ciąży, do tej pory wszystko ok, przynajmniej takie mam informacje :) Byłam pewna że będzie to dłużej trwało a jednak bez problemu po prawie chyba 8 latach brania tabletek zaszłam w ciążę. Ciąża pojedyncza, słyszałam o mnogiej po odstawieniu tabletek ale nawet nie znam osobiście takiego przypadku.

z ta ciaza mnoga to czesciej przy tabletkach starej generacji bylo, zdarzalo sie ciaza mnoga to nie jest wynik brania tablatek ale przede wszystkim genetyki ;) ja pojawilam sie u gina po braniu jakies 1,5 miesiaca po zaprzestaniu brania tabletek a bralam az okolo 8 lat, i stwierdzilam ze przy tych tabletkach nie musze odczekiwac nawet tygodnia zeby sie starac, mozna od razu zabrac sie do pracy ;) sa tabletki z tego co pamietam np. Diane ktore moga, nie musza oddzialywac na ciaze i to na osobniki meskie w ciazy w pozniejszym czasie ciazy znam przypadki ciazy mnogiej, ale niekoniecznie przy branu tabletek, w tej rodzinie co jakis czas rodza sie blizniaki a nawet i trojaczki :)

Gość fenomka
Ja np biore ostatnio tabletke z blistra dziś... :D potem w niedziele powinnam dostac krwawienia z odstawienia i tak sobie mysle, że moglibysmy zaczac dzialania z mezem pod tym katem ale ta ciąża mnoga chodzi mi po glowie i tak sobie mysle czy nie poczekac, ale z drugiej strony nie chce czekac i mam dylemat :D

Gość fenomka
zainteresowana tematem co Cie sklonilo do zalozenia takiego tematu??? Bierzesz tabletki???