Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piłeczka7890

KOCHAM INNEGO............a układam sobie życie z innym....

Polecane posty

Gość mata12
muszę stwierdzić piłeczko, że to strasznie dziwny sen. Coraz bardziej mnie te sny przekonują, że może to mieć związek z telepatią senną. ;o więc skoro taki sen Ci się przyśnił,to faktycznie nie pisz do Niego. Ostatnio czytałam, że spotkanie w snach ...jest podobne do spotkania normalnego w realu. Po moim ostatnim śnie... X dalej się nie odzywa, więc chyba musi mieć to jakiś związek z snem. Sama nie wiem.. ale przeraża mnie to.

Gość piłeczka7890
Zaraz po tym pierwszym śnie często pojawiał się na gg. Gdy siedziałam aż się dziwiłam. Teraz go nie ma. I ten sen. Z czwartku na piątek podobno sny się też najczęściej sprawdzają. W dodatku...ma chyba nową bryke. Tzn. w tamtym roku kupił takie niebieski z ciemnymi tylnymi szybami a teraz koleżanka mówiła że widziała go pod sklepem jak wsiadał do opla ciemnego. Nie wiem może jego ojca, z początku myślałam że to laski jego ale tamta blondyna jechała jasnym samochodem, ten był ciemny. Nie wiem już jak mam teraz łeb obracać jak idę ulicą i na co patrzeć.

Gość mata12
Hehe, piłeczko :D najlepiej głowa w dół i do przodu ^^ Nie wiem, z tego co czytałam, to ludzie których coś łaczy potrafią się porozumiewać telepatycznie, ale ile w tym prawdy? Może on po prostu ma przeplatane myśli o Tobie, raz żałuje, a raz czasem nie chce.. w każdym bądź razie wiesz w jakim sensie o Tobie myśli. ;) Mi też się śniły sny , że X jest miły, taki wspaniały dla mnie co pisaliśmy. Później nagle sen ,że mam go zostawić i cisza z jego strony ^^ to chyba wszystko wyjaśnia.

Gość piłeczka7890
Zauważyłam że jestem bardzo podatna na X. Często mi się śni, tak po prostu. I to nie jest tak że ja zmieniłam zdanie żeby do niego napisać i taki obraz podczas snu mi się pojawił. Po prostu tak różnie miałam nawet gdy miałam chłopaka. Też raz mi się śnił gdy mnie przytulał, innym razem omijał. Facet nie wie czego chce. Koleżanka mi dziś powiedziałam że ja to mam trudny orzech do zgryzienia. Nie mogę o nim zapomnieć bo wciąż go widuję i to wszystko utrudnia.

Gość mata12
moim zdaniem on Ci wysyła swoje odczucia, musi o Tobie prawdopodobnie intensywnie myśleć... Na to wychodzi. Ale to znaczy, że skoro Ci się śni , to razem współpracujecie ze sobą. Tak ostatnio czytałam, bo inaczej nie pojawiałby się w Twoich snach :*

Gość piłeczka7890
Tylko że ja o nim nie myślę 24 godziny na dobe. Czasem przemknie mi przez myśl, no chyba że mam gorsze dni. Obecnie to siedze na uczelni i myślę o wykładach. Co ciekawe wczoraj nie myślałam o nim.

Gość mata12
piłeczko, rzeczywistość nie ma nic do snu :) podczas snu może o nim myślisz... albo on o Tobie myśli podczas snu i stąd te sny?

Gość piłeczka7890
Nikt mi się tak nie śni jak on. Nikt. Żaden facet, żaden były, obecny już w ogóle - tylko X. Czasem to tak męczy...

Gość piłeczka7890
Mata przeczytałam. Ciekawe to jest następnym razem muszę sprawdzać czy się rozmazuje.

Gość mata12
Nooo właśnie :D jestem ciekawa jak to z tym jest, czy to jest choć trochę prawdą,czy tylko ściemą. Ale ja Ci powiem,że pare razy miałam takie sny o osobach, których nie mogłam dokładnie zobaczyć, niby je widziałam i rozmawiałam, ale ... nie pamiętałam twarzy, nie mogłam zobaczyć rysów twarzy... ehhh. :P

Gość mata12
sny są fajne :D Ja kiedyś miałam nawet sen, że latałam ^^ albo.. tak jak w filmach... ja widzę jakąś sytuację.. stoję obok pewnych osób, a oni mnie nie widzą, nie słyszą...nic. :o Sny są różne... nie wiem.

Gość piłeczka7890
Ten wcześniejszy sen co miałam...to X mi się nie rozmazywał raczej bo na niego się gapiłam widziałam wyraz twarzy.

Gość mata12
więc prawdopodobnie on Ci wysłał sygnał.Sny różnią się tym od siebie, że albo wyglądają jakby się było w rzeczywistości... albo jak w bajce, wszystko takie piękne ... / czyli ściema. ;)

Gość piłeczka7890
Mata popiszemy jutro. Coś jestem śpiąca. Dobranoc:*

Gość izaoz
Kochaj 1 i układaj sobie życie z 1 dobra rada Morze sie spotkają i się dowiedzą i będzoesz miała some problemy. Dobra

Gość mata12
też już wczoraj piłeczko poszłam:)

Gość piłeczka7890
Nie zgadniecie kto się do mnie odezwał dzisiaj w nocy. Y. Napisał mi sms co porabiam. Dopiero teraz na gg mu odp. Wiedziałam że sobie o mnie przypomni w krótkim czasie, ale żeby tak szybko? Może zerwał z dziewczyną?

Gość mata12
coś Ty piłeczko???? Do mnie dziś też odezwał się X, chyba musiało mu się bardzo nudzić :)

Gość piłeczka7890
Oj mata, ale Y nie X. Wydaje mi się że mu się nudziło. Odp mu na gg na drugi dzień i odp tylko że pomalutku leci. Tyle. Co do X. Dzisiaj wracając z Kościoła wyłonił się z jego drogi chłopak. Dałabym głowę że to on. Szedł przede mną. Brunet, podobny chód, już przy kości aż się zdziwiłam. No i to że szedł na nogach było dziwne. Patrzyłam na niego analizując i nagle odwrócił głowę w moją stronę. Popatrzył chwilę odwrócił przed siebie i zerknął znowu. Nie wiem czy to on.

Gość mata12
no nie wiadomo... czy to on,mi X też napisał jak leci, odpisałam po jakiś tam paru godzinach... "jako tako " a on " a czemu jako tako?:) "a ja " bo nic sie nie dzieje, to jako tako..... " i juz nie odpisał xd swoją drogą miałam dziś sen.. że mój obecny coś podejrzewał, ale jakoś wyszłam z tego ;D w tym śnie... że X chciał się spotkać, napisał takiego sms, a mój obecny to przeczytał ;o oby to nie był sen proroczy..

Gość piłeczka7890
Pamiętacie jak miałam te dziwne sny? Wczoraj odwiedziła mnie kumpela i powiedziała że on ją sam z siebie" nie dawno" dodał na fc. Dodam że im czasem cześć mówił. Wiecie pomyślałam że może mnie szukał. Może tylko tak głupio myślę. Kiedyś też jak pisaliśmy pytał mnie o tego fc, ale jakoś nie jestem gotowa na takie unowocześnienie hmm psychicznie:D

Gość mata12
że w sensie X Cię szukał?:) coś dawno nie było u nas Niny... hmmm, ciekawe co z nią.

Gość piłeczka7890
Wpadłam na to wieczorem. No bo to się zbiega z tymi moimi snami. Może śniło mu się to samo pamiętasz? I chciał zobaczyć. Zresztą patrzyłam od koleżanki na fc i ma nową fotke z tirem. Teraz jeździ takimi brykami. Dlatego teraz go nie widuje. Jest wolny z tego co widziałam. Y też chyba zerwał z panną jest wolny, ale od tamtej pory nie pisał mimo że siedzi na gg.

Gość mata12
piłeczko wszystko jest bardzo możliwe, ja nawet pare razy miałam taki zbieg okoliczności,że podobne sny śniły mi się i mojej przyjaciółce, do niegdyś. ;) Hmmm... może szuka do Ciebie jakiegokolwiek kontaktu? czy też bada sprawę...

Gość piłeczka7890
Może chciał zobaczyć jak teraz wyglądam. Może się zastanawiał czy mam kogoś a to by mógł sprawdzić. Moje gg ma ale może wolał się dowiedzieć tak, nie w jego stylu byłoby zadawać takie pytania prosto z mostu. Na 20 urodziny obiecałam sobie że założę to cholerstwo. Wtedy sprawdzę kiedy mnie doda do znajomych.

Gość mata12
a ja z X też pisałam 2 dni temu, wysyłał buziaki.. i pytał o spotkanie, dziwne, bo nic nie zgadza mi się z moim snem. ale na dobranoc napisał, że idzie śnić o mnie... Hm????????

Gość piłeczka7890
:) czasami podobno sny są na odwrót, albo śni nam się to czego byśmy nie chciały przeżyć.

Gość mata12
nie wiem jak to jest z tymi snami, i nawet nie wiem czy chcę się w to wgłębiać. X jest dziwnym człowiekiem i zawsze będzie, on czasem gorzej jak dziecko, denerwuje mnie to, bo wolałabym żeby już się wcale nie odzywał... jak ma się odzywać jak teraz :)

Gość piłeczka7890
Ja to mam dopiero mętlik. Niby ten Y nic nie robi a jednak robi. Napisał i już coś tam we mnie wzbudził. Ale nie byłoby z tego miłości, uczucia. Seks? Na pewno namiętny, ale ja jako kobieta chciałabym go zmienić:)