Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka.kaśka

dziwna znajomosc z...

Polecane posty

Gość kaśka.kaśka

Mam 17 lat , ide teraz do 2 klasy technikum do szkoly mam 25 km dojezdzam autobusem pks, jezdzac do szkoly codziennie poznawalam z widzenia kierowcow, jeden byl zawsze wyjatkowo milyja do niego dzien dobry a on witam cie rybko itd ja chcialam mu pokazac bilet to on ze wiem ze mam ze przeciez bym go nie oszukala, ze mam sobie usiasc z przodu to sobie porozmawiamy itd, zachowywal sie dziwnie probowalam sie czegos o nim dowiedziec bo glupio bylo mi zapytac go wprost przeciez nie moglam byc do konca pewna jego zlych intencji i udalo sie okazalo sie ze ma 2 dzieci zone i 46 lat na karku, spotykalismy sie coraz czesciej mowil ze specjalnie bierze te kursy ktorymi jezdze bospotyka tu milych pasazerow zawsze byl przyjacielsko nastawiony nigdy nie robil mi problemow o bilet czzy cos ale z dtugiej strony balam sie go, myslalam ze przez wakacje wszystko ucichnie i po problemie ale nic z tego poszlam na pielgrzymke mialam wracacze wszystkimi podstawionym autobusem z firmy tego pks i okazalo sie ze wracam z nim ponad 500 km rzucil mi sie na szyje gratulowal ze doszlam, po 20 min drogi wszyscy zasneli nie spalam tylko ja i on powiedzial ze wie ze pale ze na pielgrzymce pewnie musialam sie chowac to moze teraz zatrzymamy sie na jakiejs zatoczce i zapalimy powiedzialam ze ok wyszlismy z autobusu nikt sie nie obudzil a ja mialam wrazenie ze on chce czegos wiecej a z drugiej strony nie robil nic zlego nie bylam pewna musialam to sprawdzic zaczelam go dotykac calowac odsunol sie zapytal co robie czy oszalalam powiedzial ze ma zone i ja kocha a po za tym w zyciu nie zniszczyl by mi zycia, pszeprosilam go i powiedzialam ze mialam wrazenie ze tego oczekuje i chcialam to sprawdzic, powiedzial ze jezeli zachowywal sie niejednoznacznie to nie o to mu chodzilo ze po prostu uwza ze jestem w porzadku i mial z kim w czasie kursu pogadac ze nie chodzilo o nic wiecej zrobilo mi sie glupio zgasilam fajke wrocilam do autobusu on za chwile tez przyszedl i pojechalismy dalej niezreczna sytuacja chwila rozmowy o pogodzi i udawalam ze zasnelam bo bylo mi glupio jak dojechalismy na miejsce podalam mu reke powiedzialam do widzenie odpowiedzial na razie i poszedl i niby po sprawie ale za tydzien do szkoly jak mam sie zachowac jak go spotkam jak bedzie mial ten kurs ktorym pojade jak spojrzec mu w oczy wyjasnic to z nim czy lepiej zostawic to bez echa?

Gość załamana bezrobotna czk.
7/10 : )

Gość faktycznie dziwne..
Bo czego oprocz seksu moze oczekiwac od 17 letniej dziewczyny 46 letni facet, a moze to po prostu kierowca gadula i zagaduje takwszystkich, a po za tym z tego co wiem to kierowcy w czasie jazdy nie wolno rozmawiac nie ma przez to problemow w pracy?

Gość kaśka,.kaśka
No włsnie chodzi o to ze zdarzy mu sie tam z kims zagadac ale to raz na miesiac a ze mna rozmawia zawsze, a pozatym jestem chyba jedyna osoba z tego co zauwazylam ktora zagaduje przez cala droge ja na niego skargi nie zloze a inni nie wiem ale z tego co o nim wiem to Andrzej(ten kierowca) jezdzi w tej firmie juz od 25 lat zaczal tam pracowac jak wyszedl z wojska i pracuje do dzis i jest bardzo szanowanym pracownikiem ktoremu byle skarga nie zaszkodzi.

Gość fotel
po pielgrzymce molestowałaś żonatego faceta?na pewno pójdziesz do piekła.

Gość kaśka,.kaśka
Nie molestowalam tylko po prostu nie bylam pewna jego zamiarow i musialam to sprawdzic i wiem ze to nie bylo ani fajne ani sprawiedliwe zagranie ale trudno kazdy popelnia bledy, a to ze bylo to po pielgrzymce chyba nic nie zna.czy bo jak wydaje ci sie ze sa tam tylko swiete mocherowe babcie to masz racje wydaje ci sie, bo nasza grupa skladala sie glownie z normalnej mlodziezy

Gość dziwna,,,
Dziwna znajomosc to malo powiedziane cholernie dziwna skoro facet nie chce seksu, ale jednoczesnie jest dla ciebie mily hmm przyjazn to tez malo prawdopodobne bo nie dosc ze damsko meska to jeszcze z taka roznica wieku, moze facet po prostu ma problemy i potrzebuje sie komus wygadac?

Gość a ja tam ,,,
A ja tam, mam wielu starszych znajomych poznanych wlasnie przypadkiem gdzies na ulicy w metrze, w autobusie w kolejce do sklepu czy jeszcze gdzies indziej z jednymi mam blizszy kontakt z drugimi luzniejszy i nie widze w tym nic zlego.

Gość beznadziejnie się zachowałaś
rzuciłaś się na kierowcę, bo chciałaś zobaczyć, czy o to mu chodzi? przecież to nienormalne... nawet jeżeli jego zachowanie było dziwne, niedwuznaczne to powinnaś mu odpowiedzieć coś i siadać dalej, nie wdawać się w dyskusję. Facet mógłby być Twoim ojcem, może ma taki charakter, że lubi sobie pogadać, może rzeczywiście tylko do młodych dziewczyn ma słabość, ale ja nie widzę nic dziwnego w jego zachowaniu, za to Twoje jest dla mnie nienormalne. moim zdaniem już nic nie tłumacz, powiedz dzień dobry i usiądź gdzieś na tyle...

Gość kaśka,.kaśka
Teraz wiem, ze to bylo glupie. Ale wiem tez ze jego intencje sa czyste moze a oto mi chodzilo wiec moze ta znajomosc jest warta zaangazowania.

Gość nie krytykuj
a nie pomyslalas ze dziewczyny facet zaintrygowal jako kumpel bo przeciez fajnie miec takiego starszego kolege ktory zawsze sie za nami wstawi ale bala sie zaangazowac bala sie ze facet bedzie chcial czego wiecej i wolala to od razu sprawdzic ale nie pomyslala o konsekwencjach tego czynu bo okazalo sie ze facet jest czysty i teraz kiedy chciala by sie zaangazowac w ta znajomosc glupio jej spojzec mu w oczy i szuka pomocy od nas a ty ja krytykujesz racja popelnila blad ale uczymy sie na bledach takie zycie a facet andrzej tak? Jesli naprawde jest szczery i chodzi mu tylko o przyjacielskie relacje napewno zrozumie cie jesli wytlumaczysz mu ta cala chora sytuacje. Powodzenia.

Gość anerta27
kurva kretynko, nie uzywasz znaków interpunkcyjnych , nie piszesz zdań tylko taka kołomyję nie wiem skąd takie analfabetki biorą sie w tych czasach ścierwa , nie potrafią pisać a pisda się trząsie za starym facetem , nędzne żywoty

Gość anerta27
w dodatku autorka pisze i sama sobie odpowiada i pod innymi nikami broni , weź się powieś idiotko :O

Gość kaśka,.kaśka
Sory ale jaki sens mialo by odpisywanie samemu sobienie uzywam znakow interpunkcyjnych i polskich liter tylko dlatego ze pilnuje malego dziecka i nie mam czasu na ukladanie pieknych zdan, ale to ze ktos jeszcze tak pisze nie znaczy ze to ja, po prostu pomysl jaki to by mialo sens???!

Gość dziwny ten topik
" a nie pomyslalas ze dziewczyny facet zaintrygowal jako kumpel bo przeciez fajnie miec takiego starszego kolege ktory zawsze sie za nami wstawi ale bala sie zaangazowac bala sie ze facet bedzie chcial czego wiecej i wolala to od razu sprawdzic ale nie pomyslala o konsekwencjach tego czynu bo okazalo sie ze facet jest czysty i teraz kiedy chciala by sie zaangazowac w ta znajomosc glupio jej spojzec mu w oczy i szuka pomocy od nas" Dziewczyna chciała sprawdzić czy facet jest w porządku więc w tym celu sama postanowiła zachować się nie porządku i zaczęła się sama do niego dobierać żeby go niby sprawdzić :D Większych głupot w życiu nie czytałam. Dziwaczny masz sposób rozumowania autorko. Ja tego nawet logicznie nie ogarniam, bo dla mnie w twoim zachowaniu nie ma żadnej logiki. I jeszcze napisałaś coś takiego " ja na niego skargi nie zloze a inni nie wiem ale z tego co o nim wiem to Andrzej(ten kierowca) jezdzi w tej firmie juz od 25 lat zaczal tam pracowac jak wyszedl z wojska i pracuje do dzis i jest bardzo szanowanym pracownikiem ktoremu byle skarga nie zaszkodzi." Że co ? Ty jeszcze bierzesz pod uwagę coś takiego złożenie skargi ? :O Niby za co ? :O Przecież facet jest w porządku. Ty jesteś naprawdę nienormalna. Trzymaj się od tego kierowcy z daleka bo tylko zaszkodzisz niewinnemu człowiekowi. Widać że sama szukasz jakichś wyimaginowanych problemów. Dobierała się do kierowcy i jeszcze chce skarge składać :O Idź się wariatko lecz.

Gość kaśka,.kaśka
Powiedziałam pciez ze skargi nie zloze a ty mi mowisz ze chce skaladac nie powiedzialam przeciez wyraznie ze tego nie zrobie bo teraz juz wiem ze koles jest w porzadku i zaluje ze zachowalam sie tak nie fer ale nie musisz mnie za to od razu skreslac przeciez kazdy popelnia bledy i daltego chce to teraz naprawic ale nie wiem jak.; i dlatego szukam pomocy ale widze ze yu sa tylko ludzie potrafiacy krytykowac.

Gość aalkaa
Nie rozumiem tej bajki...

Gość haha ha
Co tu jest do rozumienia? Patologia po prostu.

Gość gddsds
normalnie sie zachowuj, a jak nie, to przesiadz sie na tramwaje.

Gość kaśka,.kaśka
autobus to jedyna opcja dojazdu do szkoły nie mam innych mozliwosci

Gość pfffffff...
Nie masz innych możliwości, haha, czyli masz problem.