Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student z Poznania

Zrobiłem świństwo i dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość Student z Poznania

Spotykałem się przez kilka miesiące z dziewczyną. Dodam, że miała 20 lat i była dziewicą. Powiedziała mi o tym po 3 tygodniowej znajomości. Chodziliśmy już wtedy ze sobą. Widać było, że się angażuje i że nie przeżyła jeszcze żadnej miłości. Była otwarta, skromna, miła, wartościowa i bardzo wrażliwa. Pochodziła z religijnej rodziny i sama była bardzo religijna i dziewictwo miało dla niej wielkie znaczenie, ale nie uważała, że musi z tym czekać do ślubu jeśli naprawdę komuś zaufa i się zakocha. Mnie natomiast śmieszą tego typu poglądy i osoby. Dlatego postanowiłem się nią zabawić. Zdecydowała się na swój pierwszy raz dopiero po 4 miesiącach naszego związku. Już wtedy i tak kręciłem z inną i zbudowałem fundamenty na następny związek. Oczywiście skorzystałem z sytuacji. Widać było po niej, że naprawdę to przeżywa, że jest to ważny moment w jej życiu. Robiłem wrażenie, że ze mną jest tak samo i patrząc głęboko w jej oczy tak naprawdę czułem do niej pogardę i satysfakcję, że ją oszukałem. Pod koniec stosunku nie byłem już taki delikatny, zacząłem być agresywny, kazałem jej zrobić mi oralnie dobrze i zrobiła chociaż widać było, że dla mnie się do tego zmusza. Doszedłem w jej ustach po czym odwróciłem się i poszedłem spać. Na drugi dzień w ogóle nie okazywałem jej czułości. Kazałem jej wracać do akademika pod pretekstem, że muszę się pouczyć do kolokwium- w rzeczywistości byłem umówiony z tą drugą laską. Od tamtej pory w ogóle się do niej nie odzywam, ani nie odbieram od niej telefonów i nie odpisuję na sms. Pisze i dzwoni do mnie codziennie, a ja ją zwyczajnie olewam i czuję dziką satysfakcję z tego powodu. Pewnie wielu z was spyta czemu tak z nią postąpiłem. Odpowiedź jest prosta: po prostu nie lubię religijnych osób. Takie osoby są według mnie ograniczone umysłowo i tępe. Poza tym śmieszą mnie laski, które traktują seks i swoje dziewictwo jak jakieś sacrum i czekają na księcia z bajki. Dlatego niech moja historia (i tej dziewczynki) będzie przestrogą dla wszystkich pań myślących w ten sposób. Nie warto myśleć w ten sposób, bo można się bardzo rozczarować i załamać. Trzeba po prostu korzystać z życia- tak jak ja.

Gość ale to juz bylo
dwa dni temu to tutaj bylo, cieniasie

dokładnie, już wszedzie było i wszystkim się znudziło...

Gość gruuuuuuuuuUUUUUuuucha
pomarzyć se możesz a pewnie w realu masz małego ptaszka, nos jak kartofel, całą twarz w pryszczach i dziewczyny nawet na Ciebie nie spluną miłego dnia