Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyzyzyzyyyzzzz

jakie kolory pasują do blondynki?

Polecane posty

Gość zyzyzyzyyyzzzz

Jakie kolory ubrać powinnam kupować skoro mam takie ciemne blond włosy, niebiesko-zielone oczy (jedni mówią, że niebieskie, drudzy że zielone. Ciężko mi to określić ;)) i karnację średnią, raczej jasną, ale nie różową. Jakie kolory pasowałyby mi do twarzy? ;)

Gość Renkaaa
Ja mam ciemno blond włosy, niebiesko-szare oczy i jasną karnację, ale też nie różową i pasują mi kolory uznawane za chłodne: zielony, niebieski, turkus. Oprócz tego podobno nieźle wyglądam w mocnym rożowym i jasnym żółtym. I podobno dobrze mi w białym. Najgorzej w czerwonym. Ale to zależy od wielu rzeczy.

Stawiałabym zdecydowanie na ciemną zieleń i mocny brąz. Spróbuj też mocniejszych kolorów, na przykład coś między różem a fioletem. Najgorzej w białym, mocnym czerwonym i czarnym.

Gość nbxcsfretweee
blondynkom jest ładnie w pastelowych kolorach jak lila seledyn , różach i pomarańczach

Gość Renkaaa
nbxcsfretweee - a figa, mi w lila i pomarańczy jest źle, a blondynką jak najbardziej jestem.

Gość niestety mam bliżej na ukrainę
blondynki są "ciepłe" i "zimne" chodzi tu o typ blondynki , jedna ma różową cerę inna po prostu jasną , jedna ma orzechowy blond druga jest prawie siwa a jeszcze inna jakby lekko ruda blondynka

Gość może napisz jaki typ jestes
albo do jakiej znanej blondynki ci najbliżej ;) Kate Moss a może Marylin Monroe albo Małgorzata Kożuchowska może Foremniak a może Joanna krupa itd typów blondynek jest masa