Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on jest idealny

Najprzystojniejszy facet na swiecie

Polecane posty

Gość on jest idealny
HEHE. Wiem, ze wam sie wydaje, ze to prymitywy sa, ale po prostu niemieccy raperzy to dobrzy aktorzy, bo zlo sie najlepiej sprzedaje. Oni prywatnie sa raczej wyluzowani i usmiechnieci, a nie napinacze :) To taki biznes.

Gość on jest idealny
Wszystko sie laczy. Rap. Ziolko. Luz.

Gość on jest idealny
Jesli nie siedzicie w tych klimatach, to nigdy nie zrozumiecie mojej fascynacji.

umiesz sie tylko chwalic ze to tamto ze mialabys szanse ....bla bla bla a jak przyjdzie co do czego to mowisz ja mam chlopaka, zyje za daleko...to to to sramto Sluchaj jak masz taka wielka szanse to na co czekasz i zawracasz dupe na forum tym syfem...jak bys tak strasznie chciala to bys wziela pociag/auto i bys tam juz byla a nie bla bla bla Ps: nie widzisz ze oprocz mnie nikt inny ci nie odpowiada bo ten typ jest tak beznadziejny ze szkoda czasu i slow. To zwykly lump co w polsce jest takich peeeeelno tylko ten twoj jest troche przebarwiony....

Gość on jest idealny
Ej, nie osadzaj mnie! Nigdy nie podrozowalam pociagiem w DE i jakos mnie do tego nie ciagnie. Wszedzie wozi mnie moj facet, bo ja nie mam prawka. Wiec to chyba logiczne, ze mnie tam nie zawiezie :D Nie mow o nim lump :(

Gość on jest idealny
Nie odpisuja, bo sa w szoku, ze ktos taki moze sie podobac. OK - mam specyficzny gust.

Gość on jest idealny
Ewentualnie wsiade w rower i tam pojade. To tylko jak z Gdanska do Zakopanego odleglosc :)

Gość on jest idealny
Nie jestem bluszcz. Glownie sobie pomykam pieszo. Po prostu czasami moj mnie gdzies podwiezie. Zawsze dawalam facetom duzo wolnosci i ich nie oplatalam. Juz jestem z moim prawie 3 lata, nie moge byc taka zla :P

Gość on jest idealny
Z dobrego domu - nie jakiegos super zajebistego, ale jednak rodzice wpoili mi, ze sie nie ocenia ludzi po wygladzie. Ty nawet nie rozumiesz, o czym on rapuje, ale od razu go oceniasz, kolego. Zawsze mialam cieply obiad, w domu odbywaly sie rozmowy o ekonomii, prawie o polityce. Intelektualistow znalam na wydziale. Studiowalam polonistyke i rap byl taka odskocznia, azylem. Przebywajac z takimi kolezkami nie musialam sie silic na elokwencje i erudycje, umysl mogl odpoczac. Moj znajomy pracuje w policji i np nienawidzi jak kobiety przeklinaja, bo w pracy slucha zbyt duzo przeklenstw.

Gość on jest idealny
Trzeba pierw wglebic sie w czyjac psychike, zeby zrozumiec, skad sie wziely jego gusta :)

Gość łajka3000
na rower ;) ech, w internacie to sami tacy zielarze byli, sympatyczni ;)

Gość on jest idealny
w rower. to jezyk potoczny, ktorym sie posluguje na forum, bo nie obowiazuje to oficjalna polszczyzna, wiec mowie na luzie, ok?

Gość on jest idealny
To sie nazywa hiperpoprawnosc bez wiedzy merytorycznej.

Gość on jest idealny
Gwarantuje Ci, ze o jezyku polskim wiem niemalze wszystko.

Gość on jest idealny
Jak wiecej osob sie zainteresuje tym topikiem, to wysle Wam link do mojej piosenki, ktora sama napisalam, zarapowalam i zaspiewalam :) Tylko bit i mastering to nie moja broszka.

Gość on jest idealny
Sorki za literowki, siedze na nie swojej klawiaturze.

Gość on jest idealny
Aaach rozpisujecie sie pod topikami o prostacie, spermie, dietach. Takie plytkie tematy. A jak ktos chce o czyms konkretnym porozmawiac, to boicie sie odpowiedzialnosci i uciekacie :P

Gość on jest idealny
Dlaczego wlasnie ciapaci czyli po niemiecku KANACKEN? Bo sa oczarowani nami-bialymi kobietami. Nie jaraja sie, ze jakas dziewczyna sie opalila. Mozesz isc bez make up u ulica, a i tak beda sie wpatrywac w twoja jasna karnacje jak w obrazek :)