Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryehdfghdgh

Ludziom powaliło się w głowach od tego studiowania

Polecane posty

Gość gryehdfghdgh

Miałem wielu przyjaciół kończąc liceum, wielu wspaniałych znajomych a teraz ? nikt nie ma czasu, koleżanki wielkie panie nawet cześć nie powiedzą na ulicy bo wielkie damy studiują gówniane kierunki więc już nie jestem im potrzebny.To samo koledzy, pisze do kumpla jednego drugiego i nie doczekasz się aż ci łaskawie odpiszą, ważniaki za dychę bo studiują i się Ciebie najwyraźniej wstydzą i nie będą rozmawiali z kolesiem który edukację zakończył kończąc maturę.Dlaczego większość ludzi którzy poszli na studia robi się chamska, wredna i mają ogromne mniemanie o sobie oraz wygórowane zdanie na swój temat bo co bo studiują ? Miałem fajnego kumpla, ta sama pasja, poglądy zawsze się nam świetnie rozmawiało i spędzało czas.Odkąd jest z dziewczyną która skończyła resocjalizację to nie pogadasz z nim, unika mnie, nie odpisuje, udaje że smsy nie doszły że ja niby nie dzwoniłem a jego wielka pani dziewczyna 22letnia ? wszystko wie lepiej, nawet potrafi mi przegadać na temat mojej pasji o której kompletnie nie ma zielonego pojęcia.Ludziom popierdoliło się w głowach od tego studiowania.Myśli taki że jak studiuje to jest lepszy.Niby to mają być ludzie wykształceni którzy mają utrzymywać kraj w przyszłości a zachowują się jak banda tępych niedorozwojów z wygórowaną manią wyższości.

Gość Czym sie zajmujesz?
Podajesz frytki?

Gość Miej na nich wyjebane
J.w.