Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

Iphone

Polecane posty

hejka moj problem dotyczy Iphone4s otoz ...niewiem jak to mozliwe ale zniklnela mi ikonka zielonej sluchawki.. nie moge zadzwonic do nikogo ..nie mam listy kontaktow.. i nawet jesli ktos do mnie dzwoni to nie moge odebrac telefonu.. ma kto albo mial s z was iphone'a i podobny problem? pomocy ! :(

Gość telefonowicz
Sprzedaj to przereklamowane gówno i kup sobie coś porządnego, np. Samsunga.

Gość Uroczy Szymuś
Weź od mamy telefon i zadzwoń do pomocy technicznej apple. Tam udzielą Ci stosownej odpowiedzi. Jeśli to nie pomoże to pogadaj z pomocą swego operatora komórkowego.

Gość no to masz problem bo
widzsz z produktami apple'a jest tak, ze nikt ci tego nie naprawi... ich produktow z zasady sie nie naprawia :) jedyna opcja jest kupno nowego. ot, taka filozofia firmy. pozdrawiam.

no pewnie w apple powiedza mi zeby go zresetowac.. ale ja juz to zrobilam i wgralam nowe oprogramowania .. i dalej nic gdzies czytalam ze problem jest przez cydie ale pojecia nie mam co juz zrobic.. :( moze i masz racje sprobuje zadzw do apple moze cos wiecej pomoga ;/ ale dzieki :)

Gość fvdsfddfs
Spal to gówno i kup coś z androidem:classic_cool:

Gość inzynier serwisowy//zablok
Spal to gówno to raz A 2 wyłączyłaś opcję telefonu i właczyłać tryb samolotowy :P IDIOTKA Wiec idiotki kupują iphony bo nikt inny co zrobić...

Gość Uroczy Szymuś
apple jest intuicyjne i nie trzeba myśleć. Nie raz to słyszałem od fanboyów co poszliby by w ogień za apple.

do inzynier serwisowy//zablok sam jestes IDIOTA! bo dla twojej wiadomosci naprawialam se go juz a ty tempaku rozplakalbys sie nad nim a ja sobie sama poradzilam wiec Kobity gora :D bo wystarczylo tyko zaupdetowac go ponownie i wszystko smiga jak dawniej.. a ty chyba chlopczyki nawet niewiesz co to Iphone jest ;)

A nie przenioslas tej sluchawki do jakiegos folderu po prostu? Moj syn mi tak wszystko przenosi i ja potem szukam pol godz i przekladam spowrotem na miejsce. Wiem ze inne apps mozna odzyskac jesli sie niechcacy skasowalo w app store, nie wiem jak z ikona sluchawki ale moze tez poszukaj. A szukalas jej wpisijac telefon, polaczenie albo moze nawet i sluchawka w wyszukiwarce?

no dziekuje za pomoc ale poradzilasm sobie juz choc nie bylo latwo ale cale szczscie ze wszystko dziala jak powinno :) noi jeszcze raz dziekuje ;)