Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agalolek

staż z UP

Polecane posty

Gość agalolek

hej :) był ktoś z was na stazu z UP? gdzie was wysłali? :) opowiedzcie coś , ja w poniedziałek mam iśc ze skierowaniem do pracodawcy , ciekawe co mi powie, albo co wpisze w papierach jak mnie nie weźmie :D

Gość skoro skierowanie masz
to wezmie, reszta to tylko formalnosc i ciesz sie ze jakakolweik prace masz bo inni nie maja nawet tego

Gość skoro skierowanie masz
ja jestem w bibliotece, zgodnie ze skonczonym kierunkiem

Ja mam staz i platne 963 zł. Jako technik adminsitracji z tym ,ze to staz dofinansowany prze UE. Teraz wysylaja na takie, bo jesli normalnie PUP ma placic z funduszy krajowych to okolo 750 zl.

Gość agalolek
ja mam do sklepu z butami się zgłosić, chciała bym żeby mnie przyjeła bo nie moge żadnej pracy znaleźć i to jest masakra :/ takie siedzenie w domu :/ a nie wiecie jak to jest z tymi skierowaniami? dają każdemu kto spełnia warunki okręslone i pracodawca sobie wybiera? czy oni pojedynczo wysyłają ? :)

Gość sibna
skoro skierowanie masz a guzik prawda,.Nawet jak skeirowanie na staz jest,to moze pracodawca nie wziąć.A poza tym na staż do jednego pracodawcy nie jest kierowana jedna osoba,tylko kilka,a nawet kilkanascie,Ztych osób pracodawca sobie sam wybiera osobe,którą na staz przyjmie. Rzadko kiedy na staz w tym samym miejscu tylko jedną osobe.

Gość Powinna mieć prawo
Staraj sie to cie moze nawet zatrudni Koleżanka ma stażyste na sklepie z elektryka, uczy go dużo Uważam ze to dobry start Nawet biznesu można sie nauczyć