Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge tego kurde/.

Natychmiast odejdzcie od kompa i ruszcie gdzies tylki,

Polecane posty

Gość nie moge tego kurde/.

ile mozna gnic przed kompem??

oj co dopiero dzisiaj pierwszy raz usiadłam od miesięcy a już bym miała uciekać ?? :P

Gość dupcyngiel hej
NIE :-p

Gość inzynier serwisowy//zablok
tak jak mam szczerze powiedzieć to gdzieś od 8 roku życia do 12 dzieliłem kompa na 3 więc 3h dziennie liczmy Potem na 2 do 16 więc 4h dziennie Potem własny ale stacjonarka do 17 czy 18. Więc koło 5h dziennie I potem laptop do dziś. Więc chodzi minimum 12h. Bywa tak że wstaje z laptopem i idę spać o 2 w nocy na weekendzie. MOŻNA MOŻNA a co Jak już pisałem miałem pracę po wszystkich ładnych miejscach. Wszystkie kurorty nie kurorty i nigdzie nie wychodziłem. Raz w zakopanym było turde pologne to musiałem w zakopcu gnić cos z 4h to łaziłem po zakopanym. PO PROSTU NIE KAŻDY MA TAKĄ KONIECZNOŚĆ. I NIE KAŻDY LUBI ZWIEDZAĆ bo za przeproszeniem na huj ?? stare ściany zamku oglądać??

Gość magikteleskopowy
:D:D:D

Gość inzynier serwisowy//zablok
Swoją drogą przez to mnie baby zostawiały :P Bo nienormalny bo nie bo jak to nie wyjść do ludzi, jak to nie iść na imprezę .. A dobra i tak za dużo o sobie napisalem. MI TO PO PROSTU ODPOWIADA. Swoją drogą nawet będąc w niemczech na szkoleniu nie chcialo mi sie wyjść też. Jedynie raz wziolem firmowke i pojechałem do tego.... Wainachtenstag czy jak ten biały zameczek w bawarii. Patrzę w huj ludzi przeszedłem w pól h i do auta. Już wole zdjęcia pooglądać alboo google street