Gość mixhi Napisano Sierpień 28, 2012 Witam, postanowiłam tu napisać ponieważ mam problem. Liczę, że wypowiecie się odnośnie mojego problemu i pomożecie mi. A więc zacznę od początku. Jestem ze swoim Partnerem od 4 lat, od ponad roku jesteśmy zaręczeni. Za nim się poznaliśmy spotykał się z pewną dziewczyną, nazwijmy ją Kasia. Dziś kiedy ją widzi automatycznie zmienia się jego zachowanie. Staje się dla mnie bardziej oschły. Patrząc na Nią ma oczy jak 5 złotówki. Jego głos się zmienia. Jest ona blondynką. Kiedyś dla niego przefarbowałam się na blond i dalej nalega. Jesteśmy do siebie podobne. Ona będąc z nim miała drugiego faceta. Gdy był ze mną chciała do niego wrócić ale nie chciała rezygnować z tamtego faceta. W jego telefonie i gg znalazłam mnóstwo ich rozmów. On pisał do niej z uczuciami. Pisał, że to Ją zawsze kochał i będzie ją dobrze wspominał. Później rozmowy z Jej strony były neutralne on zaś wspomniał czasy gdy byli parą. Pracuje z nią w jednej galerii handlowej, studiujemy na tej samej uczelni a teraz kupił mi taki samochód jaki ma Ona. Czy ten związek ma sens? Ja go naprawdę kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach