Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Mam pytanie na temat mechanicznego usuwania blizn (złuszczenie naskórka)?

Polecane posty

mam na nogach dużo blizn. słyszałam że jest taka metoda którą usuwa sie blizny i rozstępy. taki zabieg wykonuje sie na kila sposobów (chyba) a m.in. najprawdopodobniej przez jakąś substancję albo szczotkę-to złuszcza naskórek 1)jak nazywa sie ten zabieg 2)ile mniej więcej kosztuje (tyle co po usunięciu blizn z całej ręki) 3)gdzie taki zabieg sie robi 4)jeśli go robiliście jakie są wasze odczucua

Gość gość
New nails ma taki fajny środek do usuwania naskórka - jest to mleczko, które je odżywi, nawilży, dzięki czemu w zasadzie usunięcie naskórka zrobi się bardzo proste - testowałam kilka razy.

Gość gość
Nie jestem pewna czy o to Ci chodzi ale tu by pasowała mikrodermabrazja. Sama miałam ja wykonywana już kilka razy i efekty super. Tylko ze ja miałam zabiegi na twarz ale wiem ze robi sie tez inne części ciała. Miałam duża Niżne na czole i wyraźnie sie spłaciła. Taki zabieg wykonuje sie w salonie kosmetycznym. Większość salonów to ma. Ceny pewnie rożne w zależności od miejsca ja płaciłam coś koło 150 zł.

Gość gość
Mam tez ten problem. A czy stara 25 letnia blizne tez mozna usunac jak jest wielkosci prostokata 10 na 20cm