Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annica91

Jak rozpoznac ciaze

Polecane posty

Gość Annica91

Hej dziewczyny ! Tak jak w temacie . Miesiac temu dokladnie jeden dzien po jak skonczyl mi sie okres kochalam sie z moim chlopakiem i pech chcial... Pekla nam prezerwatywa. Okres powinnam dostac 5 dni temu i nic . Zawsze dostawalam tradzik przed okresem , fakt 2 jakies pryszcze mi wyskoczyly , piersi strasznie mnie bola i sa naprawde wrazliwe . Wiem powinnam zrobic test ale nie wiem czy to nie za szybko , powiem szczerze istatnio nie przelewa nam sie a tu gdzie mieszkam testy sa cholernie drogie. Jesli nie dostane miesiaczki do konca nastepnego tygodnia pojde po test ale juz dzis prosze o jakas rade .

Gość Annica91
Nie ku*wie sie jak ty to nazwales. Jestem zareczona i wspolzyje z tylko z moim chlopakiem od 4 lat. A ta ciaza nie byla by dla mnie czyms strasznym , wrecz przeciwnie . Chcialam tylko opini kogos kto juz ma to za soba i wie co i jak. Widac nie brakuje kretynow na tym swiecie . To ze twoja matka dawala na prawo i lewo nie znaczy ze kazdy tak robi.

Gość wiem-to-powiem-
kochana, radzę ci poczytać sobie troszkę o cyklu, dniach płodnych itp. i naprawdę nie piszę tego złośliwie tylko z tego, co piszesz wynika, że nie masz na ten temat pojęcia, a na przyszłość taka wiedza ci się przyda, żeby uniknąć nerwów. do zapłodnienia może dojść tylko w czasie owulacji (ewentualnie 1-2 dni przed lub po niej). owulacja występuje zazwyczaj 14 dni przed miesiączką, więc jeśli współżyłaś dzień po okresie to nie ma szans, żebyś była w ciąży.

Gość Annica91
Wlasnie nigdy nie zwracalam uwagi na dni plodne i nie plodne . Szczerze przyznaje nie znam sie na tym . SzukLam w internecie znalazlam jakis tam kalkulator " oblicz dni" no i wyszlo ze wtedy akurat byly " prawdo podobnie nie plodne " . Sama juz zwariowalam . Moze to tez wynik stresu , bo ostatnio duzo sie denerwuje ale zwykle tak mialam ze jak bardzo cos przezywalam to dostawalam okres nawet wczesniej . Poczekam do nastepnego tygodnia najlepiej i pojde do lekarza. Bedzie najrozsadniej. Dziekuje za odp;-)

Gość hjykuy
Kobieto może najpierw poducz się trochę z zasad sterujących cyklem miesiączkowym i potem pisz jak nie rozumiesz bo w tym momencie po prostu się błźanisz.

Gość Annica91
A niby dlaczego sie osmieszam ? Powiedzialam ze jakos nigdy specjalnie mnie to nie interesowalo dlatego pytam. Moze dodam ze mam nie regularnie zawsze dwa dni w ta czy w ta ale nie prawie tydzien . Widze ze malo tu takich ktorzy chca pomoc a wiecej takich ktorzy lubia podbic swoje ego w internecie.

Gość Annica91
Po tym jak pękła prezerwatywa on przyssał się do mojej cipki i wysysał swoją spermę. Myślicie, że to pomogło?

Gość Annica91
Odpusc sobie takich glupich komentarzy podajac sie za mnie .

oczywiscie ze jest szansa by zajsc w ciaze dzien po okresie! za lezy jak dlugi mialas okres i jak dlugie masz cykle pozatym zdarzaja sie krwawienia srodcykliczne ktore bez obserwacji sa mylone z krwawieniem miesiaczkowym - w czasie tego krwawienia badz tuz po nim wystepuje owulacja pytanie dla Ciebie, w ktorym dniu cyklu wystapila wpadka i jak dlugie masz swoje cykle?

Witam mam wielki problem mam nie regularne okresy od paru dni zle sie czuje szybko sie mecze i wydziela mi sie bialy sluz i od tygodnia boli mnie brzuch czy mozliwe ze jestem w ciazy ????

Gość gość
Butiku