Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AltGr

Dziwna sytuacja z testem ciazowym

Polecane posty

Witam, zdarzyla mi sie sytuacja ze robilam test ciazowy i byla 1 kreska. chcialam sobie zachowac na pamiatke (To chore, wiem :) ) ale moj chlopak powiedzial ze bedzie mi smierdziec. Postanowilam wiec go troche oplukac woda. Zrobilam to po 20 minutach od zrobienia testu (kupilam test ktory wynik koncowy pokazuje po 1 minucie) Wtedy pojawil sie cien drugiej kreski. Moje Panie. co zawiera mocz kobiety w ciazy, ze test to rozpoznaje ?

Czy od wody z kranu test ciazowy mogl sie jakos... popsuc? Po pewnym czasie zrobilam drugi test i tez byla jedna kreska, nie mylam go i nawet po godzinie nie pojawil sie cien drugiej, wiec w ciazy nie jestem :) Ale dziwi mnie ze po wodzie z kranu sie cos takiego pojawilo

w wodzie z kranu nic się nie pojawiło. na opakowaniu testu masz zdaję się napisane że po iluś tam minutach test należy wyrzucić. i nie bez powodu, bo reakcje jakie z czasem zachodzą mogą powodować zafałszowanie.

na opakowaniu bylo napisane ze test pokazuje wynik po 1 minucie. byla definitywnie 1 kreska bo przygladalismy sie jemu dokladnie z moim chlopakiem :P Drugi test mial tylko 1 kreseczke, drugie pole bialusie :P W Ciazy nie moge byc bo uwzalismy bardzo dokladnie no i .... seks tylko w dni nie plodne z zabezpieczeniem :) Dziwna reakcja od strony tamtego testu :P

Gość niuu
zrób drugi test

Gość niuu
No to po co te rozważania??

Bo dziwi mnie ze sie jakas kreska pojawila po zmoczeniu go w wodzie i pomyslalam ze test felerny mi sie trafil :D Albo ta woda w niemieckich kranach jest jakas mongolska i magiczna :D Zaciekawilo mnie to po prostu :D

Gość olka19163
albo test jest megaczuły, a oczyszczalnie ścieków w niemczech nie usówają ze ścieków hcg

Gość olka19163
możesz zrobić tzw próbę ślepą i na czysty, nieużywany test nalać wody z kranu

chetnie bym to zrobila :D tylko wiesz.. 6 euro za najtanszy test biora :P

Gość forumowiczka.pl
w ulotkach jest jasno napisane po jakim czasie nie należy odczytywać wyniku, ponieważ mogą zachodzić różne reakcje chemiczne, to żadna magia ;)