Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiccca 8000

Mam 25 lat i jestem ciągle dziewicą, chce to zmienic :(

Polecane posty

Gość Mat_euszek
A Ty ile masz lat?

Gość read my mind
nie chce tutaj pisac.

Daj spokój! co Ty gadasz, stracic jest łatwo a potem będziesz żałować.Ja też nią jestem, wprawdzie parę lat młodsza, ale i tak czasem dziwnie się czuje przy koleżankach nie-dziewicach :P ale to mój wybór,gdybym chciała zrobiłabym to samo co one, ale nie chcę bo się szanuję.

Gość Mat_euszek
Wskaż chociaż przedział;p poniżej 20, powyżej 25, czy pomiędzy 20, a 25?

Gość read my mind
a jaka to roznica? moze Ty napisz swoj wiek.

Ja mam 19, wszyscy powiecie że jeszcze młoda jestem, ale całe moje otoczenie już dawnoooo po :P nie powiem że nie chciałabym tego,ale nie ma teraz nikogo odpowiedniego, nikogo komu mogłabym na tyle zaufać, więc nie bede robic nic na sile

Gość Mat_euszek
To żadna tajemnica, 22. A jak chodzi o ten wiek, to temu, ze jednak w zależności od wieku jest inne podejście, jak np. ma się 18 lat, gdzie wszystko przed Tobą, inaczej jak masz 30 i przychodzi powoli załamka.

Gość read my mind
Mateuszu, a Ty jestes dziewicem?

ale jaka załamka? bo wstyd ? jeśli komuś tak bardzo to przeszkadza to nie trudno (z reguły ^^) to zmienić, ale co to da? jak se straci dziewictwo to nagle świat będzie piękniejszy? raczej nie, będzie jeszcze gorzej

Gość spoko pogadamy gdy bedziesz
miala 29 lat a chetnych bedzie brak nie to co wieku gimnazjalnym :classic_cool:

Gość Mat_euszek
Nie wiem czy to polskie słowo, ale prawiczkiem, tak jestem. Być może ktoś napisze, że chłopakowi, nie wypada, bo wstyd, albo nieudacznik. Ale mam na to wyrąbane. jestem gościem z zasadami i szanuje dziewczyny. według mnie prawdziwy facet to gość z zasadami, a nie ten kto więcej lasek zaciągnie do łóżka.

Gość Mat_euszek
"aerosmith' nie ze wstyd, tylko załamka, ze nikogo się nie spotkało. Większość ludzi, jednak pragnie z kimś iść przez życie. W końcu kogoś spotkać.

No tak, rozumiem o co Ci chodzi, ale na to nie ma się większego wpływu, moze warto zmienić nastawienie, bo siedząc wieczormi na kafe miłości się nie pozna.

Gość read my mind
Wstyd? Chyba nie... Po prostu troche glupio jak sie rozmawia z rowiesnikami.

Gość Mat_euszek
"aerosmith' zgadzam się z Tobą, tylko ja na kafe tak bardziej z przypadku jestem, jutro mnie tu już nie będzie, dzisiaj pozwalam sobie na dyskusje.

Gość Mat_euszek
"read my mind" 1) Zależy w jakim towarzystwie się obracasz. 2) A nawet jak się zdarzy, to za chwile mija. W końcu jestem jaki jestem. jak się komuś coś nie podoba, coś komuś przeszkadza, czuje się ode mnie to się nie musi ze mną zadawać. Nie jestem zarozumiały, ale rozumiesz sens. Niue mam zamiaru się nikomu sztucznie przypodobać.

Gość read my mind
Rozumiem, mowie ogolnie, nie o swoim towarzystwie. Nie rozmawiam z byle znajomymi o takich sprawach, jedynie z przyjaciolmi.

Gość Mat_euszek
No ja będę powoli uciekał, więc dziewczyny trzymajcie się i powodzenia:)

Gość read my mind
Nie uciekaj!

Gość Mat_euszek
Nie uciekłem jeszcze, czekałem, aż się ze mną pożegnacie:D:)

Gość read my mind
nie wiem jak reszta, ale ja sie nie chce z Toba zegnac... ;)

Gość Mat_euszek
Nie chciałaś podać nawet ile masz lat, a teraz próbujesz mnie ciągnąć na dalsze zwierzenia;p:)

Gość read my mind
bo nie chce tu nic o sobie pisac, w sensie blizszych informacji, ale mozesz sie domyslic ile mam lat...

Gość ja tez jestem
heh, ja sama mam 24 lata i jestem dziwica i szybko to sie niez zmieni. i powiem, z einaczej sie na to patrzy w wieku 20 lat, inaczej teraz, jak kiedys mi to nie przeszkadzalo, to teraz odczuwam mini dyskomfort. nie uwiera mnie:), ale nie jest to tez powod do dumy, bo niby co? i predko ten stan rzeczy sie nie zmieni, ale juz mi to zwisa szczerze mowiac, generalni faceci i zwiazki. nie mam szczescia, co sie bede spinac? :)

Gość Mat_euszek
Rozumiem, ale jakbyś podała ile masz chociaż lat to by się świat nie zawalił. Myślę, że się domyślam. Jak chcesz podaj maila to pogadamy. rozumiem, że ciężko rozmawia się na szerszym forum. Co Ty na to?

Gość read my mind
pewnie zniechece Cie ta odpowiedzia, ale ja nie podam tutaj maila. Jak chcesz podaj Twoj, napisze do Ciebie. ;)

Gość Mat_euszek
Musze przyznać, że jesteś jakiś tajniak normalnie:) No dobra, niech starce to mój numer gg: 44445696 Wyslij mi na niego maila, bo przez gg średnio lubię gadać OK??