Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mmsowa

do facetow- seksowne mmsy

Polecane posty

Gość pani mmsowa

Pytanie do facetow: czy lubicie, kiedy pertnerka wysyla Wam seksowne mmsy ( kiedy np jestescie w pracy a ona jest w domu)? Czy chcielibyscie dostawac takie mmsy? Mowie o zdjeciach piersi, przewaznie, zadnych wulgarnych zdjec... Pytam, bo moj facet chyba przeszedl nad tym do porzadku dziennego, kiedys mu stawal od razu a teraz mu sie tylko "podoba"..

Gość upsstattoo
super sprawa :) tez bym tak chcial.. z czasem moze chce zobaczyc wiecej...juz cycuszek mu nie starcza..

Gość Proszę wysłać do mnie
Zobaczymy czy mi stanie

Gość pani mmsowa
prosze o wiecej opinii :)

Gość zabliskosiebiebyzapomniec
dobre pytanie. mój facet wyjeżdza i zastanawiam sie czy mu nie wysłać jakiegoś zdjęcia żeby miał na wyjezdzie o czym myśleć... tylko ciągle nie jestem pewna czy to dobry pomysł.

Gość zabliskosiebiebyzapomniec
dobre pytanie. mój facet wyjeżdza i zastanawiam sie czy mu nie wysłać jakiegoś zdjęcia żeby miał na wyjezdzie o czym myśleć... tylko ciągle nie jestem pewna czy to dobry pomysł.

Gość pani mmsowa
dodam, ze jestesmy razem 11 lat, wiec zadne z nas swiezaczki ;) no i nie mamy po 20 lat, ja jestem przed 30 a moj facet przed 40. Zaczelo sie w sumie przypadkiem- mialam akurat wolne z pracy i opalalam sie na tarasie a on biedka pracowal- wyslalam mu zdjecie piersi w staniku, odpisal " co to za opalanie w staniku :P " - poszlam za ciosem, wyslalam kolejnego mmsa ;) kiedy wrocil do domu byl wniebowziety, powiedzial, ze "od razu mu stanal". Pozniej dostal jeszcze kilka fotek w bieliznie, a wczoraj dostal najpierw zdjecie sutka ( takie fajne, artystyczne :P ) a pozniej piekne ( moim zdaniem ) zdjecie moich piersi, w calej okazalosci. I kiedy wrocilam ( napalona) do domu on powiedzial, ze "podobalo mu sie" i tyle :(

Gość pani mmsowa
faceci co Wy na to?

Gość pani mmsowa
nikt nie odpowie?

Gość pani mmsowa
uuuuupppppp

Gość pani mmsowa
wszystko w porzadku, chcialabym tylko uslyszec opinie innych panow. Czasami wydaje mi sie, ze moj facet ma wszystko, o czym inni moga tylko marzyc, ale tego nie docenia ( dlatego np teraz siedze przed kompem zamiast w sypialni..)..

Gość kroczący własną ścieżką
Dyplomacja to powiedzieć komuś "Spadaj" w taki sposób,żeby poczuł podniecenie, przed czekającą go podróżą

To chyba faktycznie nie docenia...jeszcze ktoś Ciebie skusi na wirtualny seks

też tak mam. na początku się ślinił jak głupi, a teraz tylko że mu się podoba i zero jakiś większych podniet. a wyglądam praktycznie tak samo - jesteśmy ze sobą 1,5 roku.

Gość pani mmsowa
wydaje mi sie jednak, ze co za duzo to niezdrowo w takim badz razie :) stara prawda ;)

to fakt. ale ja tak miałam np. przez 2 miesiące nic nie słałam i nagle i też taka reakcja ;) faceci się szybko nudzą.

Gość LubiącaGościPo30
mnie tylko dziwi jedno-,że wasi faceci tak potrafią otrwarcie powiedzieć"stanął mi od razu jak zobaczyłem zdjęcie,"albo jakieś inne takie wyznania.Zazwyczaj faceci nie mówią takich rzeczy,zgrywają macho.