Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heel323

Poznałam super faceta ktory ma uraz do kobiet

Polecane posty

Gość Heel323

Facet pare lat młodszy bardzo mi pasował z charakteru i wygladu jednak on poki co nie jest gotowy na zwiazek mimo ze jest od roku sam wszystko przez jego była ktora go chciała zaciagnac do ołtarza i wywierała na nim presje zeby sie jej oswiadczył a on nie był na to gotowy i teraz on mysli ze wszystkie kobiety sa takie same,dziewczyny prosze nie zmuszajcie faceta do ślubu bo poźniej zostaje taki fajny facet który ma uraz

Gość cssdsdsds
kobiety tylko to potrafia robic, psuc fajnych facetow

Gość mfgmghmlhmlf
chcesz go ratować??? a pomyśl jak moglo być naprawdę - znasz tylko jego wersję - a może on jej obiecywał wiele a tak naprawdę bawił się nią i jej uczuciami??? ślub to po prostu kolejny etao związku - poważnego związku - zastanów się dlaczego mimo iż był z nią no ic hyba kochał nie byl gotowy? egoista? niedojrzały? wielbiciel zabaw? jaka jeszcze może być odpowiedź???

Gość zabliskosiebiebyzapomniec
fajni faceci potrafią sie też psuć sami z siebie...

Gość oj, oj biedaczek
Biedny facet- kobieta go związała, zakneblowała i ciągła jak cielaczka do ołtarza :)

Gość Heel323
Ale jak mozna wywierac presje na slub przeciez to decyzja na reszte zycia i facet 24 25 lat wcale nie musi czuc sie gotowy na ten krok

Gość cssdsdsds
facet zostal zepsuty przez kobiete i jeszcze jest on winien.. wg kobiet hipokryzja kobiet nie zna granic

Gość oj, oj biedaczek
Trudno sobie wyobrazic, żeby kobieta zmusiła faceta do żeniaczki, gdy ten nie chce.

Gość Heel323
Dokładnie tez tak mysle jak poprzednik mimo ze jestem kobieta

Gość a ja mam na odwrót
Mam 28 lat i też nie jestem jeszcze gotowa na ślub , mimo że mój chłopak już po pół roku razem zaczął mówić o zaręczynach i ślubie. Też czuję się pod presją.... co utrudnia mi "dojrzewanie" do tego. A problemem jest to, że widzę, że jeszcze nie jesteśmy na tyle dojrzali by zakładać rodzinę. Poza tym mieliśmy cięzkie dzieciństwo, ja chyba bardziej, boję się facetów typu mój tato i "zniewolenia". Ale pracujemy nad sobą i chodzimy do psychologa, pomaga nam się od nowa poukładać :) Znacie facetów którzy nalegają na ślub, a ich kobiety nie są gotowe?