Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsdfsdfsfds

Nie ma to jak studenckie imprezy!

Polecane posty

Gość fdsdfsdfsfds

Ale sięwybawiłam :D Była kulturalna zabawa (wkońcu ludzie głównie z roku III i IV, głównie z prawa i psychologii) i serio... na doła najlepsze towarzystwo fajnych ludzi. ;)

Gość whedif
ludzie z prawa są sztywni :o

Gość whedif
? hę? na czym mam się znać? ludzie z prawa są sztywni. :O

Gość whedif
a gdzie ja coś takiego napisałam? nie znam i może i lepiej bo Ci, których znam, są sztywni:o

dlatego się pytam czy znasz. jeśli nie to nie możesz powiedzieć że wszyscy/ogólnie są sztywni. Proste i logiczne.

Gość whedif
cóż za filozoficzne rozważania wiedziesz nt postrzegania ludzkości poprzez próbkę i trafności takowych postrzeżeń

udajesz głupio-mądrą i się pogubiłaś kotku, bo to Ty "postrzegasz ludzkość poprzez próbkę". nie chce już mi się z Tobą dyskutować :) zmykam

Gość whedif
dziewczynko tak właśnie to robię to logiczne chyba nie? zmykaj, pędź. czytaj uważnie

Gość fereroooo
whedif o czym ty dziecko pierdolisz? rzucasz frazesami o kilkunastotysiecznej grupie studentow na podstawie paru osob ktore znasz a pozniesz mowisz cos o postrzeganiu swiata przez probke?:D Chyba nie rozumiesz sformułowan ktorych uzywasz, idz spac i wiecej sie nie kompromituj

Gość whedif
1. nie mów do mnie tak brzydko :( 2. każdy postrzega przez próbkę nie znam wszystkich osób danej grupy społecznej to chyba jasne 3. czytaj uważniej 4. nie jestem śpiąca 5. widać obrażalscy prawnicy się znaleźli, co potwierdza moje doświadczenia 6. nie traktuj forum tak poważnie 7. nie pozdro, bo nie umiesz ładnie rozmawiać