Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millinka14

problem z zębami

Polecane posty

Gość millinka14

Hej! Niedawno urodziłam dziecko i mam teraz straszny problem z zębami - już w czasie ciąży mi się pogorszył stan, a teraz to w ogóle masakra... Znacie jakiegoś dobrego lekarza, który bardzo dobrze zna się na rzeczy i uratuje mi zęby?

Gość samosia_zosia
Hej, a jakiego rodzaju to ma być pomoc - plombowanie, wyrywanie czy ortodonta? Bo wiesz, są różni specjaliści :P

Gość millinka14
Najlepiej kompleksowo żeby było, nie wiem, może jakaś klinika, gdzie będzie kilku lekarzy różnych specjalności... Na pewno będzie plombowanie, obawiam się, że do usunięcia też coś się znajdzie...

Gość miałam podobnie
w czasie ciąży miałam podobnie, a po ciąży to już w ogóle dramat. nie wiem skąd jesteś, ale mi jako że jestem spod warszawy koleżanka poradziła klinikę dormed, tam mi uratowali szczękę, a mąż robił sobie protezę po wypadku rowerowym, stracil wtedy przednią dwójkę więc wygladął jak żulek spod sklepu, haha utrzymują wysoka jakosc ale dla mnie wazniejsze bylo, ze mozna doslownie zrobic tam wszystko z zebami, bo maja swoje pracownie i cala rodzine mozna leczyc